Organizační opatření domácích zápasů Dukly v sezoně 2019/2020

10.09.2019 / KLUB

HC Dukla Jihlava vstupuje domácím utkáním s Kadaní do nové sezony Chance Ligy. K tomu se váže i vydání nových organizačních opatření domácích zápasů Dukly. Hlavní novinkou je, že sektor fanoušků hostů (kotel hostů) byl přesunut na stání C v rohu dole za brankou (podobně jako tomu bylo při zápasech extraligy 2017/2018).
Návštěvní řád Horáckého zimního stadionu prošel aktualizací, která je platná k 1.9.2019. Vedení klubu žádá o dodržování níže uvedených organizačních opatření a předem děkuje za jejich respektování.

Plánek Horáckého zimního stadionu

Sektory a vstupy Horáckého zimního stadionu

VSTUP A, F, G: Vstupy pouze pro domácí fanoušky.

VSTUPY C: Vstupy pro domácí i hostující fanoušky. U tohoto vstupu se nachází dvě pokladny a čtyři turnikety. Vchod pro hosty Vstupem C bude na Horáckém zimním stadionu jasně označen.

VSTUP B1: Služební vstup pro hostující tým a pro Českou televizi. Tento vstup NENÍ MOŽNÉ VYUŽÍT na karty Partner, Press, Akreditace apod. Po konci utkání slouží jako jeden z východů.

VSTUP D: Vstup pouze pro držitele VIP karet (VIP prostory D)

VSTUP DEF: Slouží pouze jako vstup, po zahájení utkání bude uzavřen. Otevřen bude opět na konci zápasu jako východ. V průběhu zápasu a o přestávkách je uzavřen.

VSTUP G: Ze vstupu G je možné chodit do ochozů stadionu. Zároveň je odtud možné vstoupit do VIP G a Press Centra (po prokázání odpovídající karty VIP, Press nebo Akreditace). Press Centrum se nově v místnosti naproti schodům za brankou (vedle vstupu do VIP G)

BALKON A - PRESS: Tribuna, resp. Balkon pro novináře je umístěn nad dlouhým ochozem s domácími fanoušky. Na Balkoně A – Press jsou umístěny čtyři stoly pro potřeby novinářů, které jsou přednostně určeny mediálním partnerům HC Dukla Jihlava.

Hráči mládeže projdou na kartu MLÁDEŽ pouze na starých (stříbrných) typech turniketů na vstupech A, F, G, DEF.

Horácký zimní stadion se otevírá vždy hodinu před zápasem. V případě začátku v 17:30 budou vstupy otevřeny od 16:30.

VIP Prostory, Press Centrum, Akreditace, Fotopozice

VIP D je umístěn po delší straně Horáckého zimního stadionu. Je zde vybudován i Skybox pro vedení a realizační tým hostů.

VIP G se nachází za brankou směrem k Vysoké škole polytechnické Jihlava. V jeho prostorách bude nově zřízen také Klub legend Dukly – místnosti vyhrazené pro legendy HC Dukla Jihlava.

PRESS CENTRUM se nově nachází vedle VIP G, v místnosti naproti schodům za brankou. V Press Centru je možné získat zápis o utkání a line-up, cca 30 minut před začátkem zápasu. Zhruba 15-20 minut po utkání bude v Press Centru probíhat tisková konference s trenéry obou týmů. Vedoucím Press Centra je Tomáš Lysý z marketingového oddělení klubu.

O akreditace je možné žádat u Zdeňka Drly z marketingového oddělení klubu na e-mailové adrese drla@hcdukla.cz. Žádným jiným způsobem není možné akreditaci zajistit. Po udělení akreditace dostane držitel dvě karty:
Modrá permanentka opravňuje držitele ke vstupu na Horácký zimní stadion při zápasech A-týmu HC Dukla Jihlava kterýmkoliv vchodem.
Větší plastová karta PRESS opravňuje držitele ke vstupu do vyznačených zón

O jednorázové akreditace na konkrétní zápas je možné žádat u Zdeňka Drly z marketingového oddělení klubu na e-mailové adrese drla@hcdukla.cz, a to nejpozději 24 hodin před oficiálním začátkem zápasu.

FOTOPOZICE: Výjimečně mezi střídačkami (na povolení Tomáše Lysého nebo Zdeňka Drly), jinak možno kolem celé ledové plochy (resp. na Balkon A - Press) s tím, že zástupci médií jsou ohleduplní k divákům a neztěžují jim výhled na ledovou plochu a dodržují případné pokyny pořadatelské služby.

Současná maximální kapacita Horáckého zimního stadionu je 6500 diváků. Během postupové baráže byla kapacita z bezpečnostních a organizačních důvodů snížena na 6200 diváků, poté vzhledem k zvládnutým organizačním opatřením lehce navýšena na maximálních 6500 míst.

Předprodej a prodej vstupenek na domácí zápasy Dukly

Vstupenky na domácí zápasy Dukly v sezoně 2019/2020 je možné koupit několika způsoby:

AUTOMATICKÁ POKLADNA: Automatická pokladna se nachází na rohu Infocentra HZS u posuvné brány a je v provozu 24 hodin denně. Je možné na ní koupit vstupenky na následující tři domácí zápasy Dukly Jihlava v počtu maximálně 10 vstupenek/zápas (pokud je nějaký z těchto zápasů vyprodán, je prodej lístků na toto utkání zastaven a v nabídce je další utkání v pořadí). Zájemce si může vybrat lístek na stání pro dospělé nebo pro děti a platit v hotovosti.

KOUPĚ NA INFOCENTRU HZS: Na Infocentru Horáckého zimního stadionu probíhá prodej vstupenek hodinu před začátkem zápasu. Je možné platit v hotovosti i kartou.

KOUPĚ PŘES TICKETPORTAL: Snadná a jednoduchá cesta, jak lze zakoupit, resp. rezervovat vstupenky. Po registraci na Ticketportalu je možné rezervovat/zakoupit vstupenku na nejbližší zápasy Dukly. Rezervované vstupenky jdou vyzvednout (zaplatit a vytisknout) na všech prodejních místech Ticketportalu. Přes Ticketportal jde vstupenku nejen rezervovat, ale rovnou i zakoupit. V případě zakoupení nabídne Ticketportal možnost vytištění vstupenky. Pakliže uživatel tuto možnost nemá, může mu být vstupenka vytištěna na všech prodejních místech (viz výše).

Přesný postup, jak zakoupit vstupenku na Ticketportalu, najdete na tomto odkazu.

KOUPĚ V DEN UTKÁNÍ: V den utkání budou pokladny otevřeny hodinu před začátkem utkání. Tzn. při začátku zápasu v 17:30 budou pokladny otevřeny v 16:30.

Horácký zimní stadion se otevírá vždy hodinu před zápasem. V případě začátku v 17:30 budou vstupy otevřeny od 16:30. Nedělní domácí utkání začínají v 16:00, vstupy tedy budou otevřeny od 15 hodin.