Ticketportal nabízí vstupenky na domácí zápasy Dukly do konce základní části Chance Ligy

19.09.2019 / Tomáš Lysý

Dukla Jihlava i v nové sezoně nabízí několik možností, jak si koupit vstupenky na domácí zápasy základní části Chance Ligy 2019/2020. Kupovat je samozřejmě možné přímo před každým domácím utkáním (pokladny otevírají hodinu před zápasem). Během celého týdne je k dispozici Automatická pokladna před Infocentrem Horáckého zimního stadionu, jenž má prakticky neomezený provoz a nabízí vstupenky na stání na následující tři domácí utkání.
Vstupenky si mohou fanoušci zajistit také na známé webové prodejní síti vstupenek Ticketportal. Vše je jednoduché a rychlé. Stačí se pouze zaregistrovat, najít požadovaný zápas Dukly a zvolit počet a druh vstupenek. Poté je možné lístky zarezervovat - vyzvednout na jednom z prodejních míst Ticketportalu nebo je rovnou zaplatit a vyzvednout či vytisknout.

Vstupenky online na Ticketportalu


Ticketportal nabízí vstupenky na sportovní, kulturní a jiné akce v České republice a zahraničí. Od sezony 2016/2017 je možné přes Ticketportal rezervovat/koupit lístky i na domácí zápasy Dukly Jihlava. Stejně tomu je i na základní část Chance Ligy sezony 2019/2020.

Pořízení vstupenky je jednoduché a zabere pouze pár minut, resp. několik kliknutí. Po registraci/přihlášení do sítě Ticketportal si zájemce může zakoupit vstupenku na vybraný domácí zápasu Dukly Jihlava, a to během pár okamžiků.

POSTUP ZAKOUPENÍ/REZERVACE VSTUPENEK NA DOMÁCÍ ZÁPASY DUKLY NA TICKETPORTALU

Vyhledání konkrétního zápasu:

- Na hlavní stránce Ticketportalu najet na tlačítko Hledej a napsat např. HC Dukla

- Uživateli vyjedou všechny zápasy Dukly, jenž jsou momentálně dostupné v síti Ticketportal

Výběr vstupenky a místa:

- Po vybrání konkrétního zápasu je třeba kliknout na oranžové tlačítko s ikonkou nákupního vozíku KOUPIT, čímž se uživatel dostane do jednotlivých sektorů Horáckého zimního stadionu

- Sektory Horáckého zimního stadionu

- Jeden uživatel může koupit maximálně 6 vstupenek. V sektorech na sezení je nutné zvolit požadované místo

- Při kliknutí do sektoru na stání je v dolním modrém pásu možné zvolit počet vstupenek, opět maximálně šest na jeden nákup

Vybrání slevy - dítě do 130 cm:

- Po vybrání sektorů a počtu lístků je možné v nákupním košíku označit slevu - pro děti na stání. Stačí kliknout na kulaté bílé tlačítko Nastavit slevu a potvrdit slevu "Dítě na stání"

Platba/rezervace vstupenky:

- Uživatel si poté může zvolit, zda si vstupenky rezervuje nebo zaplatí kartou online. Vstupenky je nutné zaplatit nebo zarezervovat nejpozději do 15 minut (viz. odpočítávání času).

- V případě platby kartou je možné zaplacené vstupenky vytisknout doma (uživateli přijde e-mail s elektronickou vstupenkou k tisku). Služba HomeTicket je zpoplatněna 5 Kč.

- Nebo vstupenky zaplatit a vyzvednout na některém z Prodejních míst Ticketportalu - tom případě musí uživatel zadat minimálně 4 číselný kód, který při vyzvednutí vstupenky řekne na prodejním místě. Příplatek za vyzvednutí zaplacených vstupenek na některým z prodejních míst Ticketportalu je 30 Kč, viz. obrázek

- Pokud si uživatel vstupenky rezervuje, přijde mu na jeho e-mail potvrzení o rezervaci a do kdy je třeba vstupenky zaplatit a vyzvednout na prodejním místě.

Aktuální zápasy Dukly Jihlava v Chance Lize na Ticketportalu: