4:2
(0:0, 3:1, 1:1)

Juniorka po bodu z Třince další body nezískala a prohrála ve Vítkovicích

19.10.2019

Junioři Dukly, kteří začali dvojzápasový trip na Slezsku bodem v Třinci, mířili den na to do Vítkovic. O osudu zápasu rozhodla druhá třetina, kdy se domácí dostali do tříbrankového vedení. Ačkoliv Dukla záhy snížila Danem Fialou, ostravský celek si vzal ve třetí části náskok tří gólů zpět. Devět minut před koncem ještě vybojoval hostům špetku naděje Richard Pětník, nicméně další branka už nepadla a Dukla tak prohrála 2:4.
19.10.2019 13:00, Turnaj O Pohár DHL - 12. kolo

HC Vítkovice Ridera

Piták – Bílý, Zapletal, Smička, Kunc, Věntus (A), Machů – Krška, Lednický, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Gebauer, Vojtovič, Ryšavý, Beránek
4

HC Dukla Jihlava

Chaloupek – Piskač, Dvořák, Křišta, Rašín, Smolko, Trávník (A), Nikolič – Brož (A), Pětník, Krajíček, Gergel, Fiala, Juda (C), Čermák, Doležal, Barák, Vyvial
2
Branky a nahrávky: 26. Vojtovič (Potočný, Kunc), 34. Mrva (Krška, Kylnar), 35. Mrva (TS), 45. Mrva – 39. Fiala (Juda, Rašín), 51. Pětník (Vyvial, Nikolič). Rozhodčí: Šutara - Hlavatý, Tošenovjan. Vyloučení: 8:13. Využití: 1:1. V oslabení: 0:0. Diváci: 150. Střely na branku: 31:29. Průběh utkání: 3:0, 3:1, 4:1, 4:2.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Bohužel jsme nenavázali na včerejší velice dobrý výkon v Třinci. Možná se trochu projevila únava, soupeř byl ale dnes přeci jen živější. V porovnání se včerejším utkáním jsme dělali příliš velké individuální chyby v defenzivě a tím jsme produktivnímu soupeři nabídli šance na góly, které využil. Zlomové byly slepené dvě branky, díky kterým soupeř odskočil na třígolové vedení. V závěru se nám podařilo korigovat, nicméně kontaktní branku náš tlak nepřinesl. Musíme zapracovat na produktivitě, z našich šancí vždy vytěžíme pouze zlomek a sami příliš snadno inkasujeme.