Účast na exhibici Oldy Válka potvrdil Petr Hubáček, říká Bedřich Ščerban

02.02.2020 / Tomáš Lysý, Vladimír Šťastný

Přípravy na exhibici, která se uskuteční 8. března v CZ LOKO aréně v Jihlavě u příležitosti šedesátých narozenin vynikajícího jihlavského hokejisty Oldřicha Válka, jsou v plném proudu. Starosti s přípravou přiblížil jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban a zároveň odtajnil i další hráče, jenž na exhibici “Olda 60“ přijedou: mistr světa, trojnásobný medailista ze světových šampionátů a oblíbený hokejový komentátor Petr Hubáček, dvojnásobný mistr světa, dvojnásobný olympijský medailista a někdejší bek Detroitu Milan Chalupa, další mistr světa nebo stříbrný medailista z olympiády Jaroslav Benák. V útoku budou válet mistři české ligy Jiří Poukar, Aleš Polcar nebo otec současného útočníka A-týmu Dukly Tomáš Chlubna. Tím výčet hvězd rozhodně nekončí, těšte se na další velká jména! Na střídačku se jako trenéři postaví legendy Stanislav Neveselý a Jan “Gusta“ Havel.

Aktuální odtajněná soupiska pro Exhibici Olda 60:

Brankáři: Petr Bříza, Pavel Falta, Pavel Maláč, Oldřich Svoboda
Obránci: Jaroslav Benák, Karel Horáček, Milan Chalupa, Roman Kaňkovský, František Musil, Bedřich Ščerban
Útočníci: Oldřich Bakus, Martin Dejdar, Petr Hubáček, Tomáš Chlubna, Vladimír Kameš, Petr Klíma, Aleš Polcar, Jiří Poukar, Petr Rosol, Oldřich Válek
Trenéři: Jan “Gusta“ Havel, Stanislav Neveselý (řazeno abecedně)

„Přípravy pokračují intenzivně. Akce se z obyčejné exhibice na oslavu Oldovy šedesátky rozrostla do mohutné akce, v tuto chvíli máme potvrzená zajímavá jména účastníků, máme připravený velmi zajímavý program, s kterým v nejbližší době půjdeme ven. K již potvrzeným hráčům přibývají další, kteří jsou rozjednáni. Ti třeba zjišťují, zda jim jejich program dovolí přijet do Jihlavy, ale zájem mají. Přípravy běží ke spokojenosti, ale je s tím spousta starostí, narůstá objem toho, co se musí udělat a zařídit,“ říká s úsměvem Bedřich Ščerban.

Na webu Dukly ve speciálním podmenu Olda 60 jsme informovali, že odtajněných je asi deset jmen. Mezi nimi nechybí legendární trojice útočníků osmdesátých let Rosol, Kameš, Klíma. Nyní přibyla další jména. „Tak zrovna na konci ledna potvrdil účast Petr Hubáček. Veřejnost ho zná jako hráče a v současné době jako spolukomentátora České televize. Jenom se strachoval, jestli na to bude mít, tak jsem mu řekl, že rozhodně ano,“ směje se Bedřich Ščerban a pokračuje: „To je zajímavé jméno, se kterým se budou moci lidé setkat, uvidí ho po nějaké době na ledě a od kterého budou moci získat v rámci autogramiáda jeho podpis,“ přiblížil Ščerban.

Cena vstupenek na exhibici bude lidová – 60 let Oldy Válka – šedesát korun vstupné. „Rád bych vyzval fanoušky, ať s koupí vstupenky nečekají. Tak, jak se postupně zveřejňuje program, a přibývají další známá jména, zvyšuje se zájem i o vstupenky. Spousta lidí se mě na to dotazuje. Vstupenky jsou již v prodeji na internetu v síti Ticketportal,“ zakončil jednatel Dukly. O dalších jménech, které potvrdí svou účast na exhibici budeme informovat.

Vstupenky na sezení i stání můžete kupovat zde

Bedřich Ščerban o exhibici Oldy Válka k jeho šedesátinám

Autor videa: Tomáš Lysý