Organizační opatření pro Exhibici Oldy Válka a doprovodný program

26.02.2020 / Klub

Exhibiční utkání Oldřicha Válka k jeho 60. narozeninám je na programu v nedělí 8.3.2020. Samotný zápas začíná v 18:00, doprovodný program startuje autogramiádou od 15:30 hodin. Vedení klubu HC Dukla Jihlava žádá návštěvníky Exhibice o dodržování níže uvedených organizačních opatření a předem děkuje za jejich respektování. Pojďme si Exhibici legendy českého hokeje Oldy Válka společně užít!

Vstupenky:

Vstupenky na sezení a na stání je možné kupovat přes Ticketportal.

Další možností je koupě vstupenek na stání přímo na pokladnách a Infocentru CZ LOKO Arény. Vstupenky se prodávají vždy během domácích zápasů A-týmu nebo při bruslení veřejnosti – půl hodiny před jeho začátkem a půl hodiny po jeho zahájeni. Termíny bruslení veřejnosti najdete v rozpisu ledu.

Na Exhibici a doprovodný program neplatí permanentní vstupenky, partnerské karty, karty zaměstnanců a hráčů všech týmů HC Dukla Jihlava a akreditace vydané na aktuální sezonu Chance Ligy. Neplatí ani průkazy Policie ČR a průkazy rozhodčích.

Prodej vstupenek v CZ LOKO Aréně v den exhibice:

V den konání exhibice bude možné koupit vstupenky na pokladnách CZ LOKO Arény – u vstupů C a na Infocentru (viz. plánek CZ LOKO Arény níže nebo zde). Pokladny budou otevřeny od 14:30 hodin.

Akreditace, Press Centrum, Rozhovory:

O akreditace je možné žádat u Tomáše Lysého na e-mailové adrese lysy@hcdukla.cz. Rozhodnutí o udělení/neudělení akreditace je plně v kompetenci vedení klubu HC Dukla Jihlava.

Žádost o akreditaci je možné zasílat nejpozději do 24 hodin před začátkem Exhibice, tzn. do soboty 7.3.2020 do 15:30. Na žádosti o akreditace zaslané po tomto termínu nebude brán zřetel. Vyzvednutí akreditace je možné v Press Centru během následujících dvou domácích utkání HC Dukla Jihlava (pondělí 2.3.2020, sobota 7.3.2020) a v den pořádání Exhibice na Infocentru CZ LOKO Arény od 14:30.

Pro exhibici Oldřicha Válka bude pro novináře otevřené Press Centrum (platí stejný režim jako při utkáních A-týmu) a Balkon A – Press (počet míst je omezen, v případě plné kapacity Balkonu A - Press jsou místa přednostně určena mediálním partnerům HC Dukla Jihlava). K dispozici je přístup k internetu na Wi-Fi "novinar". Plánek stadionu najdete níže nebo zde.

Fotopozice jsou kolem celé ledové plochy s tím, že zástupci médií jsou ohleduplní k divákům a neztěžují jim výhled na ledovou plochu, zároveň dodržují pokyny pořadatelské služby. Focení je možní i z pozice Balkon A – Press. Fotopozice mezi střídačkami je přístupná pouze na povolení klubu (v kompetenci Tomáše Lysého či Vladimíra Šťastného).

Rozhovory je možné dělat kdykoliv před utkáním, během utkání a po utkání u kabin obou týmů. Vybrané hráče zajistí příslušný zástupce klubu.

Autogramiáda, doprovodný program

Vstup na autogramiádu, která bude probíhat u sektoru C na stání, je možný pouze zakoupením vstupenky. Autogramiáda začíná v 15:30 hodin, vstup na stadion bude možný od 15:25 hodin. Informace k autogramiádě zveřejní klub v týdnu před začátkem Exhibice.

Během první přestávky dojde i na soutěž diváků a účastníky vyberou hostesky HitRrádia Vysočina. Zájemci mohou sami při příchodu oslovit hostesky.

Hlavní program – Exhibiční zápas Oldřicha Válka

Exhibiční zápas začíná v 18 hodin. Ke vchodu na stadion je možné použít pouze vstup A, vstup C nebo vstup F.

Vstup B1 je vchodem služebním a bude k dispozici pro účastníky Exhibice + jejich doprovod, pro média, pro členy A-týmu Dukly a pro členy mládežnických kategorií klubu; viz. plánek stadionu níže nebo zde. Vchod G bude uzavřen, vchod DEF bude otevřen s koncem Exhibice.

Parkoviště pod malou halou CZ LOKO Arény bude vyhrazeno pouze pro účastníky Exhibice Oldřicha Válka.

Plánek CZ LOKO Arény

Press Centrum

Balkon A