Gólmani A-týmu, juniorky a dorostu se poctivě připravují ve své skupině

15.05.2020 / Tomáš Lysý

Už poněkolikáté se gólmani tří nejvyšších kategorií Dukly, tedy A-týmu, juniorky a dorostu, připravují ve své gólmanské skupině. Klubová redakce nahlédla pod pokličku čtvrtečního tréninku, který probíhal v posilovně FitPeople kousek od CZ LOKO Arény u bývalé jihlavské nemocnice. Poté se skupinka přesunula do areálu Letního kina v parku Heulos, kde gólmany čekaly „oblíbené“ schody a výběhy do kopce.

Kompletní foto zde

Gólmani:

A-tým: Jan Brož, Ondřej Chaloupek
Juniorka: Filip Krejčí, Filip Maláč, Marek Pavlas (návrat z USA)
Dorost: Adam Černý, Filip Havlík (trénuje s Duklou, hráč Žďáru n/S.), Pavel Pulda, Filip Sigmund

Gólmanská skupinka. Zprava Petr Jaroš (hlavní trenér brankářů), Marek Pavlas, Jan Brož, Filip Havlík, Adam Černý, Ondřej Chaloupek, Pavel Pulda, Filip Krejčí, Filip Maláč a trenéři Jiří Adam s Janem Dršatou.

„Naše skupina sestává z brankářů A-týmu, juniorského týmu a dorostu. Trénujeme odděleně od hráčů vyjma pátku, kdy mají brankáři A-týmu individuální přípravu a gólmani juniorky a dorostu se připravují se svým týmem. Každý den máme dvoufázové tréninky, které jsou variabilní. V posilovně děláme tréninky na sílu, v Sokolovně máme gymnastiku a na „letňáku“ přichází na řadu rychlé nohy, schody, kondice, běhání a sprinty do kopce. Ve středu jsme na tenisových kurtech, kde kluci hrají squash a badminton. Pak se přesouváme do písku, ve kterém běháme a skáčeme,“ popisuje gólmanskou dřinu hlavní kouč brankářů Dukly Petr Jaroš.

Filip Sigmund

Filip Krejčí

A další Filip, tentokrát Maláč

Jan Brož jde na vyskákání kamenných schodů v ochozech letního kina

S úsměvem jde všechno lépe, jak je vidět u Filipa Krejčího

Pavel Pulda při jednom z posledních skoků

Filip Sigmund je hodně mrštný. Bez problémů vyskočil i poslední velký schod

Zatímco Ondřej Chaloupek běhal pod dohledem Jana Dršaty, další gólmani Jan Brož (vlevo) a Filip Krejčí si při sprintech do kopce nic nedarovali

Petr Jaroš v době nouzového stavu trošku prorostl vousem

Filip Maláč (vlevo) se tahá s Filipem Havlíkem

Poslední trojička při sprintech. Zleva Pavel Pulda, Filip Sigmund a Adam Černý

Foto: Tomáš Lysý