0:1
(0:0, 0:0, 0:1)

Juniorka Dukly udolala Havířov na jeho ledě fotbalovým výsledkem

07.08.2020

Po nevydařeném utkání na ledě Komety, kdy Dukla nedokázala vstřelit ani branku, byl tentokrát průběh dalšího přípravného zápasu opačný. Jihlavské duo gólmanů Filip Krejčí - Marek Pavlas totiž udatně likvidovalo šance Havířovských na vstřelení branky a tak tomu bylo po celý zápas. Když se naopak prosadil Jan Nevšímal, bylo rozhodnuto, že si Dukla na dlouhou cestu domů přibalí přípravné vítězství!
07.08.2020, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

AZ Heimstaden Havířov

0

HC Dukla Jihlava

Krejčí (31. Pavlas) - Dvořák, Vranka, Rašín, Macek, Zedek, Sapík, Adam, Kerber - Brož, Dymák, Fiala - Nevšímal, Melenovský, Rauš - Pavelec, Polodna, Malenovský - Barák, Vojinović, Kravec
1
Branky a nahrávky: Nevšímal (Dymák). Vyloučení: 2:4, navíc Kerber 5 minut a do konce utkání. Bez využití. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 28:29. Průběh utkání: 0:1.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Havířov nás překvapil výborným vstupem do utkání, když velice dobře bruslil a hrál důrazný fyzický hokej. S postupem utkání jsme se soupeři vyrovnali a ve třetí třetině už byli o krok rychlejší. Utkání bylo plné šancí na obou stranách, dominovali především brankáři. Z několika šancí jsme nakonec proměnili jednu, která se nakonec ukázala jako vítězná. Tým po velice těžkém týdnu přípravy ukázal, že umí hrát i v únavě a tak hráče čeká zasloužený volný víkend.