Třetí vítěz a možná také celkový. Foto Dukly na Lomnickém štítu jasně vede soutěž!

13.08.2020 / KLUB

Tři vítězové ze čtyř jsou známi ve velké letní fotosoutěži UKAŽ DUKLU! Červencová vítězná fotka s motivem Dukly na Lomnickém štítu ve výšce 2634 metrů nad mořem je zatím jasným kandidátem na celkové vítězství – účast na předsezonním týmovém focení. Obrázek od Anety Vondrákové totiž získal 504 hlasů a suverénně vede. Výhru ale červencový vítěz ještě jasnou nemá, soutěž má před sebou ještě poslední měsíc, tedy srpnový. Foto můžete posílat do 20.8.2020, poté bude na facebooku opět hlasování. Pravidla soutěže jsou jednoduchá a naleznete je níže.

Pravidla soutěže:

Soutěž probíhá v měsících květen, červen, červenec a srpen (v srpnu pouze do 20.8., aby se stihlo vyhodnotit). Za každý měsíc můžete poslat z jednoho Vašeho účtu na Facebooku, Instagramu nebo z e-mailu jednu fotografii s Dukláckou tématikou – Ukaž Duklu! Je na Vaší fantazii, jakou fotku pošlete.

Fotografie posílejte do zpráv na klubový Facebook, na Instagram a pokud neholdujete sociálním sítím, můžete využít e-mail soutez@hcdukla.cz.

Po konci každého měsíce (tzn. na začátku měsíce následujícího; vyjma srpna, viz. výše) zveřejníme „měsíční“ fotografie na Facebooku HC Dukla Jihlava, kde budete moct dávat prostřednictvím kliku „To se mi líbí“ své hlasy. Fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ bude měsíčním vítězem a její autor získá permanentku na sezení na sezonu 2020/2021. Vítěze při předání permanentky vyfotíme a zveřejníme!

Čtyři měsíce = čtyři vítězné fotografie. Absolutní vítěz, tedy fotografie s největším počtem „To se mi líbí“ za celou dobu trvání soutěže, získá speciální dárek. Autor fotografie bude přítomen týmovému focení na sezonu 2020/2021 a bude se moct vyfotit s kompletním A-týmem! To už stojí za to soutěžit. Proto posílejte své fotografie, těšíme se na ně!

Vítězové za jednotlivé měsíce

Květen 2020: Pavel Soukup, 145 like – permanentka na sezení
Červen 2020: Karel Vorálek, 226 like – permanentka na sezení
Červenec 2020: Aneta Vondráková, 504 like – permanentka na sezení, prozatimní držitel hlavní výhry
Srpen 2020: ?

Vítězná fotografie Anety Vondrákové za měsíc červenec získala 504 like. Je tak jasným adeptem na celkové vítězství! Foto: Aneta Vondráková