3:2p
(1:0, 1:1, 0:1 - 1:0)

Junioři v Olomouci sehráli vyrovnaný zápas. Prohráli v prodloužení

21.08.2020

Po domácí porážce s Kometou mířili junioři na led Olomouce, kde museli dvakrát stahovat vedení domácích. Na první gól Mory z deváté minuty odpověděl v polovině zápasu Šimon Malenovský. Druhou trefu vsítili domácí na konci druhé části hry, ovšem v půli třetí třetiny dokázal srovnat Pavle Vojinović. Do konce základní části se už skóre neměnilo. V prodloužení měla navrch Olomouc a vyhrála 3:2.
21.08.2020, Přípravné zápasy juniorů - 0. kolo

HC Olomouc

Mokrý - Broch, Kočí, Poledna, Fojt, Holcman, Stratil, Ministr, Kučera, Rosecký, Tomajko, Štědrý, Krupa, Tarnoczy, Rusina, Tichý, Ruda, Fasner, Fibigr
3

HC Dukla Jihlava

Maláč - Smolko, Zeman, Kerber, Vranka, Sapík, Macek - Malenovský, Melenovský, Vojinović - Nevšímal, Dymák, Rauš - Pavelec, Polodna, Fiala - Kravec, Mlejnek
2
Branky a nahrávky: 9. Tichý, 40. Ministr (Kučera, Rosecký), 63. Rosecký (Tichý) - 28. Malenovský (Fiala, Mlejnek), 51. Vojinović. Vyloučení: 4:6. Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2.

Ohlasy trenérů

Štěpán Moravec (HC Dukla Jihlava): Utkání bylo z obou stran o neproměněných šancích. Oba týmy se snažily hrát agresivní útočný hokej a z toho pramenily častější chyby v obraně. My jsme tentokrát naše šance nevyužili a v prodloužení, kde jsme byli o něco slabším týmem, si přeci jen Olomouc vítězství více zasloužila. Následné nájezdy byly jen zpestřením pro hráče, nicméně z pěti nájezdů jsme neproměnili ani jeden, což nějakým způsobem podtrhlo naše trápení v koncovce.