Pro sobotní utkání proti Ústí se nebudou prodávat vstupenky na stání

18.09.2020 / KLUB

Dle mimořádného opatření vlády MZDR20588/2020-16/MIN/KAN ze dne 16. září se zakazují hromadné akce s účastí přesahující ve stejný čas 10 osob, koná-li se akce převážně ve vnitřních prostorech staveb, pokud každý účastník akce nemá určeno místo k sezení.

Z toho vyplývá, že pro sobotní zápas a dále do odvolání nemůže vedení klubu HC Dukla Jihlava povolit prodej vstupenek na stání, všichni účastníci akce musí sedět. Od soboty platí následující režim prodeje vstupenek. Prodávají se POUZE VSTUPENKY NA SEZENÍ na tribuny ABC a DEF s tím, že kapacita každé tribuny je maximálně 500 osob. Do prodeje půjde dohromady cca 500 vstupenek na obě tribuny. Děti v doprovodu rodičů musí mít svoji vstupenku na sezení.

Pro majitele permanentních vstupenek na stání na tribuny A a F a C bude vyčleněno na těchto tribunách místo na sezení. Typ sezení je shodný jako je v amfiteátru letního kina (dřevěný sedák – rošt). Přestože nejde o sezení na betonových schodech, doporučujeme divákům, aby si přinesli vlastní deku, případně podsedák. Nikdo jiný, než majitelé permanentních vstupenek na stání, se na tribunu nedostane.

Vchody na stadion zůstávají stejné, jako byly při prvním utkání s Prostějovem. Vzhledem k tomu, že zakoupení vstupenky na sezení je časově náročnější než zakoupení vstupenky na stání, prosíme návštěvníky, aby využívali i pokladnu u vchodu G naproti vysoké škole, která byla při minulém zápase nevytížená. Ke vstupu do CZ LOKO Areny ovšem musí využít vchod určený do daného sektoru – ne vchod G (ten je určen pouze pro vstup do VIP G).Automatická pokladna u Infocentra nebude v režimu pro prodej vstupenek na hokejové utkání.

VZHLEDEM K TOMUTO OPATŘENÍ ŽÁDÁ VEDENÍ DUKLY DIVÁKY O NÁSLEDUJÍCÍ: PŘI VSTUPU DO HALY A PO CELOU DOBU ZÁPASU JE NUTNÉ MÍT NA OBLIČEJI ROUŠKU, ČI RESPIRÁTOR, POPŘÍPADĚ JINÉ ZAKRYTÍ DÝCHACÍCH CEST. VŠICHNI ÚČASTNÍCI ZÁPASU MUSÍ SEDĚT. POKUD NĚKDO NECHCE AKCEPTOVAT TOTO NAŘÍZENÍ, PROSÍM NECHOĎTE V TOMTO OBDOBÍ NA ZÁPASY DUKLY JIHLAVA. KLUBU TÍM NEPOMŮŽETE. JIŽ PO PRVNÍM UTKÁNÍ BYLO VEDENÍ DUKLY JIHLAVA VYTÝKÁNO OD STÁTNÍCH ORGÁNŮ NEDODRŽOVÁNÍ NOŠENÍ ROUŠKY UVNITŘ STADIONU. KLUBU TAK ZA NEDODRŽENÍ TĚCHTO PODMÍNEK (ROUŠKY A STÁNÍ) HROZÍ VELKÉ FINANČNÍ POSTIHY

.

Věříme, že toto, ne zrovna příjemné období, společnými silami zvládneme a co nejdříve se život vrátí do normálu. Děkujeme za vaší dosavadní podporu klubu.




×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava