JSEM S DUKLOU! Virtuální vstupenky Dukly můžete zakoupit i na mače proti Kladnu a Vsetínu

28.01.2021 / Tomáš Lysý

Druhá nejvyšší česká hokejová soutěž - Chance Liga - je v plném proudu a její základní část má za sebou dvě třetiny zápasů. Jihlavští hokejisté jsou na druhé příčce tabulky a nyní budou hrát hodně atraktivní domácí zápasy proti Kladnu a Vsetínu. Jenže kvůli pandemmii koronaviru a protiepidemickému systému se diváci do hlediště stále nepodívají. Dukla tak přichází o důležitou část příjmů. Na základě iniciativy jednoho z důležitých partnerů klubu, Spolku fanoušků HCD, nabízí Dukla fanouškům k zakoupení virtuální vstupenky na všechny domácí zápasy do konce Chance Ligy. Koupí vstupenky můžete navíc vyhrát permanentku na sezonu 2021/2022!

Jedná se o podobný projekt jako na jaře, kdy Dukla v první vlně pandemie spustila akci „Vyprodejme virtuálně zimák“. Výtěžek ze zakoupených vstupenek šel ve prospěch Seniorů Vysočiny v boji proti koronaviru – více zde. Nyní, v této nelehké době, půjdou prodané virtuální vstupenky ve prospěch klubu. „Mám ve svém okolí spoustu fanoušků, kteří se mě ptali, zda klub neplánuje spustit nějakou podobnou akci. Po konzultaci s jednatelem klubu panem Ščerbanem jsme se za Spolek fanoušků HC Dukly Jihlava rozhodli dát celou akci do pohybu. Fanoušci mohou kupovat vstupenky dle rozpisu domácích zápasů Dukly,“ říká předseda výboru Spolku fanoušků HCD Rostislav Krutiš.

Cenová relace je stejná jako při reálné návštěvě zápasu. Vstupenky na sezení stojí 140 Kč a na stání jsou za 110 Kč. Navíc je možné kupovat i speciální VIP vstupenky za 500 Kč. Koupě virtuální vstupenky samozřejmě neopravňuje ke vstupu do CZ LOKO Arény, jelikož zápasy se budou hrát před prázdným hledištěm. Kupující si ale může zakoupenou vstupenku schovat nebo vytisknout – bude mít její originál ve formátu .pdf a památku, že podpořil klub v této pro sport těžké době.

Aktuální počet prodaných vstupenek:

Dukla – Havířov
Celkem 49 vstupenek (1x VIP, 14x sezení a 34x stání)

Dukla – Slavia
Celkem 44 vstupenek (4x VIP, 16x sezení a 24x stání)

Dukla - Kolín
Celkem 56 vstupenek (1x VIP, 14x sezení a 41x stání)

Dukla - Benátky
Celkem 60 vstupenek (8x VIP, 22x sezení a 30x stání)

Dukla - Kadaň
Celkem 59 vstupenek (10x VIP, 17x sezení a 32x stání)

Dukla - Šumperk
Celkem 58 vstupenek (8x VIP, 11x sezení a 39x stání)

Dukla - Přerov
Celkem 42 vstupenek (10x sezení a 32x stání)

Celkový souhrn:
7 zápasů, 368 vstupenek (32x VIP, 104x sezení, 232x stání)

Soutěž o dvě permanentky na sezonu 2021/2022

Vážíme si každé zakoupené vstupenky a rádi bychom projevili vděk. A proto slosujeme všechny zakoupené vstupenky (jejich čísla) po posledním domácím utkání 8. března s HC Frýdek-Místek a vybereme dvě, které odměníme permanentní vstupenkou na stání na sezónu 2021/2022.

HC Dukla Jihlava společně se Spolkem fanoušků HCD Vám děkují za nákup jakékoliv virtuální vstupenky na nadcházející zápasy Dukly. Vážíme si Vaší podpory v čase, kdy není povolen vstup na stadion.

ROZPIS ZÁPASŮ KE KOUPI VIRTUÁLNÍ VSTUPENKY