Podpořte Duklu koupí virtuální vstupenky a získejte přístup na všechny zápasy

10.02.2021 / KLUB

Nákupem virtuální vstupenky můžete nyní získat i online přístup na všechny zápasy Dukly Jihlava až do konce této sezóny. Pokud jste si koupili lístek na předchozí dva šlágry Chance Ligy (Dukla – Kladno, Dukla – Vsetín) nebo si koupíte virtuální vstupenku na nadcházející zápas Dukla – Litoměřice a pošlete vaši fotografii s lístkem v ruce, kapitán týmu v kabině vylosuje dva z vás. Šťastní vylosovaní pak dostanou kód, umožňující sledování všech zápasů Chance Ligy zdarma na hokejkaTV.

„Prodej virtuálních vstupenek pomáhá Dukle v této nelehké sezoně, kdy skutečně počítáme každou korunu. Zajištění online přístupu pro vítěze této minisoutěže je alespoň malým, symbolickým poděkováním,“ komentuje akci jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Fotografie lístků a jejich majitelů je možné zasílat na email soutez@hcdukla.cz nebo vkládat do zpráv pod status o této akci na facebooku Dukly Jihlavy nebo maskota Dukly ježka JD. Losování proběhne na prvním tréninku “áčka” po zápase se Litoměřicemi. Video s losováním bude zveřejněno na sociálních sítích Dukly.

„Současné postavení Dukly v tabulce je příslibem, že by letošní sezona mohla být dlouhá a že se bude ještě na co dívat, tak si snad výherce svoji cenu pořádně užije,” láká k nákupu virtuálních vstupenek a k zapojení do soutěže Bedřich Ščerban.