Do prodeje jde limitovaná edice 65 balíčků kartiček A-týmu Dukly, kterou navrhl Jakub Illéš

09.03.2021 / KLUB

Očekávaná sada hokejových kartiček jihlavských hráčů, kterou graficky navrhl hráč A-týmu Jakub Illéš, jde do předprodeje. V úterý 9. března 2021 ve 20:00 budou přes e-shop Dukly spuštěny předobjednávky. K distribuci nebo vyzvednutí (na Infocentru CZ LOKO Arény) budou kartičky připraveny začátkem příštího týdne, tzn. cca od 16.3.2021 (klub bude informovat přes web a sociální sítě). Jiná objednávka než přes e-shop není možná. Tak neváhejte a zajistěte si cenný sběratelský artikl.

„Jedná se o sběratelské kartičky přímo z produkce Dukly – já je zhotovuji graficky a zbytek už obstarává Dukla. Takže budou mít nějakou hodnotu a doufám, že se povedou a budou se líbit,“ prozrazuje Jakub Illéš, útočník Dukly Jihlava.

Dukla hraje v posledních sezonách v lednu v bílých dresech a klub chtěl udělat nějakou speciální edici kartiček pro fanoušky. „Tomáš Lysý z marketingového oddělení přišel s nápadem na kartičky. Začal jsem se o to zajímat a poté se ujal grafiky, protože mě takové věci baví a věnuji se jim. Asi je rarita, aby kartičky dělal přímo hráč,“ usmívá se Jakub Illéš. V levém horním rohu kartičky je známka „ORIGINAL DESIGNED BY PLAYER JAKUB ILLÉŠ“.

Základní informace ke kartičkám:

Kartičky mají přesně dané rozměry, na přední straně je místo pro podpis hráče. Na zadní straně je zobrazeno např. logo Českého hokeje nebo Chance Ligy, oběma orgány byly totiž hráčské kartičky schváleny.

Jedno balení obsahuje všechny hráče A-týmu pro play-off 2021, včetně kompletního realizačního týmu (trenéři, kustod, masér, vedoucí týmu). V balení bude i speciální kartička trenérského dua Viktor Ujčík – Karel Nekvasil. Dohromady sestává jeden balíček z 38 kartiček (obsah níže).

Do prodeje půjde přesně 65 ks balíčků, po vyprodání už nebudou další balíčky k dispozici
Cena podepsaného balíčku bude 450 Kč (celkem v prodeji 20 ks)
Cena nepodepsaného balíčku bude 350 Kč (celkem v prodeji 45 ks)

Předobjednávky budou spuštěny přes e-shop Dukly v úterý 9.3.2021 od 20:00 hodin. Jeden uživatel může objednat max. 5 ks balíčků, přičemž e-shop si vyhrazuje právo tento počet ještě zmenšit.

HC Dukla Jihlava děkuje svému partnerovi, tiskárně za rychlé vyřízení realizace zakázky! Zároveň velmi děkujeme fotografkám Dukly Markétě Křížové a Nele Dittrichové za parádní práci během sezony a nepřeberné množství nafocených hráčů na výběr pro kartičky!

Obsah jednoho balíčku:
95 Vlastimil Bilčík, 2 Jan Brož, 22 Vítězslav Brož, 82 Daniel Bukač, 8 Richard Cachnín, 90 Tomáš Čachotský, 16 Patrik Čermák, 48 Tomáš Černý, 89 Filip Dundáček, 72 Adam Dvořák, 76 Filip Eliáš, 54 Jiří Fronk, 66 Tomáš Fučík, 71 Tomáš Harkabus, 28 Tomáš Havránek, 31 Ondřej Chaloupek, 87 Tomáš Chlubna, 15 Jakub Illéš, trenér brankářů Petr Jaroš, 91 Tomáš Jiránek, 18 Miroslav Juda, 44 Daniel Kolář, 23 Daniel Krenželok, 70 Peter Lichanec, vedoucí týmu Tomáš Lysý, 55 Lukáš Mareš, masér Petr Mlíkovský, asistent trenéra Karel Nekvasil, 69 Matěj Pekr, 81 Josef Skořepa, 93 Jan Strejček, kustod Bohuslav Tománek, trenérská kartička Ujčík+Nekvasil, hlavní trenér Viktor Ujčík, 88 Matěj Zadražil, 8 Jan Zedek, vedoucí týmu Karel Zeman, 60 Maksim Zhukov.