Dukla má velké zastoupení na reprezentačním kempu do 17 let

15.06.2021 / Tomáš Lysý

Dobrá práce Dukly s mládeží začíná na prahu nové sezony opět sklízet ovoce. Na úvodním kempu reprezentace do 17 let ve Velkých Popovicích se sejde hned devět hráčů, kteří jsou v Dukle nebo červenožlutými barvami prošli. Na prvním kempu jsou jihlavští odchovanci Andrej Fábry a Vojtěch Port (nyní Sparta) a také Adam Buzek, jenž obléká dres Plzně. Na druhém kempu má zastoupení již přímo Dukla! Do nominace se dostali Kevin Coufal, Martin Matějíček a Hynek Peš, přičemž všichni tři již mají podepsanou v klubu profesionální smlouvu. Mezi náhradníky je Denis Jeletz, Václav Kudrna a Adam Topol. Devět hráčů z Dukly nebo kteří Duklou prošli, to je fantastické číslo!

V tomto ohledu nesmíme zapomenout pochválit trenéry jihlavských žákovských kategorií. Všichni hokejisté totiž prošli rukama Josefa Koldy, Jiřího Cihláře, Martina Pykala a Tomáše Dzurika, kteří je po dobu několika let trénovali. Na jejich práci v dorostu nyní navazuje kouč Marek Melenovský. Hodí se také připomenout, že drtivá většina těchto hráčů prošla kempem Mezinárodní česko-finské hokejové školy.

HC Dukla Jihlava přeje svým zástupcům v reprezentaci hodně štěstí a zároveň děkuje všem mládežnickým trenérům za jejich skvělou a obětavou práci!

Kevin Coufal

Martin Matějíček

Hynek Peš