Se startem sezony začal ve fanshopu a eshopu prodej zbrusu nové kolekce!

06.10.2021 / Tomáš Lysý

Stalo se dobrým zvykem, že se startem nové sezony se mohou fanoušci těšit na zcela novou kolekci ve Fanshopu a Eshopu. V nadcházejícím ročníku je to stejné. Aktuálně nyní můžete objednávat na eshop.hcdukla.cz nebo si ve Fanshopu nad kotlem během domácích utkání Dukly koupit nová trička, kšiltovky, hrnečky, puky, podklady na SPZ k autu a řadu dalších věcí. Na objednání jsou zcela nové dresy Dukly v obou barevných provedeních. Můžete si samozřejmě zvolit jméno svého oblíbeného hráče nebo jméno a číslo dle vlastního přání. Tak neváhejte a když znovu můžete na stadion, nahoďte své oblečení do červenožlutých barev!

Fanshop Dukly je umístěn na podélné tribuně nad kotlem domácích fanoušků, tzn. vedle občerstvení u vchodu A (z rohu z parku).

Eshop Dukly najdete na webu eshop.hcdukla.cz a k dispozici je několik možností vyzvednutí (zaslání přepravní službou, osobní vyzvednutí, předání po domluvě na Infocentru stadionu).

Provozovatelem Fanshopu a Eshopu je firma SportsScouting a odpovědným vedoucím pan Filip Kasalý.

Čepice

Různé snapbacky se těší čím dál větší oblibě. Fanshop a Eshop to moc dobře ví, proto je sortiment tohoto zboží poměrně velký. Nová kolekce se týká i snapbacků a kšiltovek, které můžete objednávat zde.

Suvenýry

Duklu můžete ukázat opravdu všude. Oblíbená káva nebo čaj v dukláckém hrnku? Stačí si vybrat! Chcete si jít po opětovném otevření sportovišť s kamarády zahrát hokej? Vyberte si některý z puků s motivy Dukly nebo klubových legend. Jezdíte často autem nebo víte o někom, kdo je fanouškem Dukly tělem i duší? Tomu se jistě bude hodit duklácký rámeček na SPZ. Vyznavače červenožlutých barev jistě potěší každodenní praktická věc - ručník a pokud chcete, můžete se vyspat do růžova (nebo spíše do červenožluta) na dukláckém polštářku. Všechny tyto položky a mnoho dalšího najdete v sekci suvenýry.

Funkční oblečení

Velkou novinkou je funkční oblečení a prádlo. Funkční trička Dukly z vysoce kvalitního materiálu typu Under Armour byla v prodeji již na přelomu jara a léta. Nyní přichází do fanshopu další sortiment z kvalitního materiálu. Objednávat můžete pánské hokejvé ribano – svršek a legíny nebo dámské sportovní legíny a sportovní podprsenku. Obojí je praktickým pomocníkem při veškerých sportovních aktivitách!

Trika

Léto se s námi pomalu loučí, proto jistě nebude na škodu objednat některou z mikin nebo bund. Eshop a Fanshop nabízí mikiny s kapucí nebo bez kapuce, s klasickým logem nebo s alternativním JD… A co si vzít pod mikinu? Stačí si vybrat některé z nových či stávajících triček s klubovými motivy.

HC Dukla Jihlava a SportsScouting Vám přejí příjemný nákup!