Charitativní týden i na Dukle. Přineste na zápas proti Vrchlabí hračky, knihy, omalovánky...

18.11.2021 / Tomáš Lysý

Ukažme, že naše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc. Toto krásné motto jde opět na scénu v rámci jubilejního 5. ročníku Charitativního týdne Chance ligy, který probíhá v týdnu od 17. do 24.11.2021. Opět se do něj zapojí všechny kluby druhé nejvyšší české hokejové soutěže.
Máte doma hračky, knížky, omalovánky, pastelky, plyšáky a další věci, které již nepoužíváte a zapadají prachem nebo Vám zabírají místo? Chcete darovat hygienické potřeby a další ochranné pomůcky? A to těm, kteří je potřebují? Přineste je na domácí zápas mezi Duklou Jihlava a Vrchlabím, který začíná v sobotu 20.11.2021 od 17:30 hodin. V CZ LOKO Aréně u vstupu C poblíž vstaveného automobilu budou připraveny krabice označené logem Charitativního týdne, kam budete moct tyto věci odkládat. Přiložte ruku k dílu i vy. Vše, co se vybere, za Vás Dukla doručí přímo k dětem či do vybraného zařízení.

Charitativní sbírka na stadionech

Hlavním bodem 5. Charitativního týdne Chance Ligy je sbírka na stadionech. Fanoušci během zápasu Dukla – Vrchlabí mohou přinést na stadion hračky, knihy, pastelky, plyšáky, autíčka, omalovánky apod. nebo hygienické potřeby, na které bude u vystaveného automobilu poblíž vstupu C připravena krabice (viz. níže). Fanouškům prostě stačí vzít na hokej zachovalé předměty, které jim doma již překážejí a naopak mohou udělat radost někomu jinému. Vedení Dukly následně vybrané dárky předá potřebným. Prosíme, nenoste tyto věci na pokladny, ale odkládejte je pouze a jen do připravených krabic.

Podobný box jako při prvním a třetím ročníku, kterého se Dukla zúčastnila, bude i tentokrát připraven na tomto místě stadionu u vchodu C. Foto: Tomáš Lysý

Charitativní dražba

Ve stejném týdnu, v němž budou na jednotlivých stadionech probíhat sbírky, se na webové stránce sportovniaukce.cz uskuteční charitativní aukce. Její konec je 30.11.2021 v 23:59 hodin.

Dukla věnovala do charitativní aukce tyto předměty:
- Fanouškovský balíček HC Dukla Jihlava s podpisy (plakát, army plakát, kalendář, kšiltovka, silikonové náramky, zápasový puk)
- Originální Army dres z Army game s podpisy
- Vlajku Dukly Jihlava s podpisy
- Hranou hokejku Jakuba Illéše s podpisy

Pokud Vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto aukci nenechte ujít. Výtěžek z jubilejního 5. ročníku dražby poputuje na konto projektu Klokánek Fondu ohrožených dětí. Cílem Klokánku je nabídnout dětem namísto ústavní výchovy přechodnou rodinnou péči na dobu, dokud se nemohou vrátit zpět do své rodiny nebo dokud pro ně není nalezena trvalá náhradní péče (osvojení, pěstounská péče, svěření do výchovy třetí osoby apod).