Partner klubu Agrotrans Otice nabízí slevu 6% pro permanentkáře Dukly

21.11.2021 / Tomáš Lysý

Agrotrans Otice, partner Dukly Jihlava, nabízí slevy pro jihlavské fanoušky. Kterýkoliv držitel permanentní vstupenky Dukly může využít 6% slevu na výrobky firmy, které nelze kombinovat se slevou věrnost. Jedná se o první benefit partnera HC Dukly Jihlava pro fanoušky Dukly, další budou následovat.

Benefit pro fanoušky - Agrotrans Otice:

Držitel permanentní vstupenky Dukly může využít 6% slevu na výrobky firmy (tuto slev nelze kombinovat se slevou "věrnost").
www.agrotrans-otice.cz

Agrotrans Otice s.r.o.

Firma byla založena panem Ing. Vladimírem Poštulkou v roce 1993 se záměrem prodávat zemědělskou techniku.

Nejprve šlo o dánské značky –JF-, Bogballe a Kongskilde. Díky velkému zájmu ze strany zemědělců o speciální zemědělské pneu se společnost zaměřila také na tento sortiment, kterému do té doby nebyla věnována téměř žádná pozornost. V návaznosti byl spuštěn provoz zemědělského pneuservisu.

Do roku 2000 si společnost vybudovala stabilní pozici v celé oblasti severní Moravy. Stavěla především na renomovaných značkách, ke kterým přibyla např. dopravní a aplikační technika Annaburger. V roce 2006 vznikla právnická osoba s názvem Agrotrans Otice s.r.o.

V současné době se firma zabývá prodejem pícninářské, aplikační, dopravní a manipulační techniky. Zajímavý podíl na prodeji má speciální příslušenství pro traktory, jako jsou závěsné spojovací systémy rakouské firmy Scharmüller, a přední zvedací zařízení holandského výrobce Zuidberg.

Dodávanou techniku také firma propaguje nasazením přímo u zákazníků ve formě provádění prací ve službách. Mimo to se společnost pravidelně účastní veletrhů, výstav, polních předvádění apod.

Od začátku se Agrotrans Otice snaží stavět na kvalitním záručním a pozáručním servisu. O potřeby zákazníků se nyní stará 13 pracovníků. Nový areál firmy ve Štáblovicích (od roku 2008) umožnil rozšířit skladové prostory a servisní zázemí.

Ing. Vladimír Poštulka
jednatel Agrotrans Otice s.r.o.

Zdroj: O firmě Agrotrans Otice s.r.o.


Napsáno o Agrotrans Otice s.r.o.

Reference