Partner klubu PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA nabízí benefity pro fanoušky Dukly

28.11.2021 / KLUB

Fanoušci Dukly, pozor! Další partner klubu, tentokrát společnost PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA, Vám nabízí atraktivní benefity. Permanentkáří Dukly a další obchodní partneři klubu při předložení permanentky získají slevovou kartu PRIOR bez splnění jakýchkoliv podmínek. Díky ní je možné využívat pravidelných 20% slev na veškerý sortiment, které jsou minimálně jednou za měsíc + ve vložených extra dnech. Běžnou podmínkou pro získání karty je nákup nad 500 Kč, ale permanentkáři a obchodní partneři Dukly by kartu měli ZDARMA!

Benefit pro fanoušky – PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA

Permanentkáři (případně obchodní partneři Dukly) při předložení permanentky na prodejně PRIORu získávají bez splnění jakýchkoliv podmínek slevovou kartu PRIOR a díky ní tak mohou využívat pravidelných 20% slev na veškerý sortiment.

20% slevy má PRIOR minimálně 1x za měsíc + vložené extra dny.

Sleva se týká veškerého zboží vyjma zboží v akci nebo ve slevě.

Běžnou podmínkou pro získání karty je nákup nad 500 Kč. Tato podmínka není pro permanentkáře a obchodní partnery Dukly vyžadována.

www.prior.cz


PRIOR – ČESKÁ KLASIKA S TRADICÍ

PRIOR nabízí hned čtrnáct prodejen v centrech měst po celé České republice. Nabídka PRIORu je tvořena tak, aby zákazníci našli vždy to, co hledají a nakupování pro ně bylo potěšením. S PRIORem si vybavíte domácnost a doplníte šatník za ceny, které Vám udělají radost. Vybrat si v PRIORu můžete ze široké škály domácích potřeb, bytových doplňků a dekorací, školních a kancelářských potřeb, obuvi, oděvů a látek. Konkrétnější informace o nabídce PRIORu včetně aktuálních akcí, které pro Vás společnost připravila, najdete na webu v sekci Aktuální nabídka.

Všechno, co PRIOR dělá, dělá tak, aby byli zákazníci spokojeni, protože právě spokojenost zákazník je největší PRIORitou

Důvěry zákazníků si firma váží a dělá vše pro to, aby jí měli nakupující ve všech pobočkách i nadále.