Partnerem utkání Dukla – Vsetín je společnost Agrostroj Pelhřimov

11.01.2022 / Tomáš Lysý

V dobrých tradicích se má pokračovat. Dukla proto s radostí hlásí, že firma Agrostroj Pelhřimov, která je partnerem jihlavského hokeje od listopadu 2021, bude nyní nad rámec sponzoringu také partnerem šlágru 36. kola Chance ligy Dukla – Vsetín. Zástupce firmy vyhlásí nejlepší hráče, zápasu, předá jim věcné ceny a poté bude mít videorozhovor pro klubový YouTube. Děkujeme za partnerství!
Velké poděkování zároveň patří i všem ostatním partnerům Dukly Jihlava za trvalou přízeň a podporu. Děkujeme, že jste stále s námi a těšíme se na spolupráci v aktuální sezoně!

Agrostroj Pelhřimov

Lídr ve strojírenské výrobě
Agrostroj Pelhřimov je tradiční strojírenská firma s vysokou výrobní hloubkou a technologickou komplexností. Jako největší výrobce zemědělské techniky v České republice je Agrostroj Pelhřimov také takzvaným vývojovým dodavatelem a jednotlivé projekty pro partnery připravuje na klíč včetně analýzy proveditelnosti, přípravy výroby a konstrukce a výroby nářadí. Firma má jeden závod v Pelhřimově a v Rusku, další dvě střediska v Humpolci a Počátkách. V roce 2021 koupila německou firmu Stoll, která vlastní dvě továrny v Německu, jednu v Polsku a další ve Spojených státech. Agrostroj Pelhřimov se tak stal globálním výrobcem s obchodním zastoupením v Rusku a ve Německu. V budoucnu hodlá směrovat své investice hlavně k automatizaci a robotizaci a rozšířit výrobní kapacity i v USA.

Světoví partneři pro spolupráci
Mezi firemní zákazníky patří největší výrobci zemědělské techniky a užitkových vozidel ve světě, jako například Class, John Deere, Scania, Krone, Volvo, Fendt a další. Pokud máte zájem navázat s Agrostrojem Pelhřimov a stát se obchodními partnery firmy či jejich novými zaměstnanci, neváhejte firmu kontaktovat a využít jejich skvělých benefitů pro zaměstnance, viz. www.agrostroj.cz.

Webové stránky Agrostroje Pelhřimov