Prodej Army kartiček bude zahájen v pátek 25.2.2022 ve 12 hodin na Eshopu Dukly

25.02.2022 / Tomáš Lysý

Army Cards 2021 jdou do prodeje v omezeném počtu 100 ks. Fanoušci si je mohou předobjednat na Eshopu Dukly Jihlava, přičemž objednávkový systém bude spuštěn v pátek 25.2.2022 od 12 hodin. Jeden zákazník si může objednat pouze dvě sady. Kartičky budou podepsané vyjma hráčů, kteří v Dukle již v závěru sezony nepůsobí. Jedno balení sestává z 29 kartiček (26 hráčů a tři trenéři) a dřevěné otevírací krabičky s rytým logem Dukly Jihlava. Cena je 650 Kč a klub nebude další balení přidělávat - odkaz zde.
Děkujeme tiskárně JiPrint, která i přes globální problémy s dodávkou papíru vytiskla kartičky na stejnou gramáž jako loni. Zároveň děkujeme WyvernPrint za zhotovení krabiček. Věříme, že se Vám kompletní balení bude líbit.

Sada kartiček obsahuje tyto hráče, kteří nastoupili do Army game nebo v klubu v té době působili: Adam Wolf, Maksim Zhukov, Vlastimil Bilčík, Filip Dundáček, Adam Dvořák, Filip Eliáš, Daniel Kowalczyk, Lukáš Mareš, Vojtech Zeleňák, Vítězslav Brož, Richard Cachnín, Kevin Coufal, Tomáš Čachotský, Patrik Čermák, Jiří Fronk, Tomáš Harkabus, Tomáš Havránek, Filip Helt, Vladislav Houška, Jakub Illéš, Miroslav Juda, Peter Lichanec, Matouš Menšík, Filip Seman, Josef Skořepa, Matěj Zadražil a trenéři Viktor Ujčík, Karel Nekvasil a Petr Jaroš.