V úterý se otvírá předprodej na páté utkání s Přerovem

16.03.2022 / Tomáš Lysý

Páté a rozhodující utkání čtvrtfinálové série play-off Chance ligy mezi Duklou Jihlava a týmem HC ZUBR Přerov se odehraje ve čtvrtek 17. března 2022 od 17:30 hodin v CZ LOKO Aréně. Vedení klubu opět vychází vstříc zejména majitelům permanentních vstupenek na sezení, kteří nemají zakoupenu celosezonní permanentku, aby si mohli na toto utkání svá místa pojistit.

Předprodej, rezervace míst na sezení permanentkářům:
Ve středu 16. března od 15 do 17 hodin bude probíhat na pokladně Infocentra CZ LOKO Arény předprodej vstupenek na pátý zápas s Přerovem. Majitelé permanentních vstupenek, které s příchodem play-off pozbyly platnost, tak mají v tuto dobu možnost si zakoupit na svá místa jednorázové vstupenky. K dispozici samozřejmě budou i ostatní vstupenky na stání a sezení.

Ticketportal:
Od časných ranních hodin je nastaven prodej na Ticketportalu, kam šlo do prodeje 400 vstupenek na stání. Kupovat můžete na tomto odkazu a je nutné přijít na zápas s vytištěnou vstupenkou

Automatická pokladna:
Automatická pokladna na rohu Infocentra funguje 24 hodin denně a je možné na ní zakoupit vstupenky na stání. Platba je možná pouze v hotovosti v nejbližší nominální hodnotě ceny vstupenek.

Vstupné v den zápasu:
V den zápasu se dvě pokladny v parku u vchodu C a jedna u vchodu G naproti vysoké škole otevřou v 16:30 hodin a k dispozici bude i automatická pokladna u Infocentra CZ LOKO Arény.

Vstupné na čtvrtfinále se nepatrně zvýšilo, vstupenka na sezení stojí 160 Kč, na stání 130 Kč.