Vedle hokejových legend se na Grand Finále představí i fotbalové hvězdy Jan Koller a Pavel Kuka

29.03.2022 / Tomáš Lysý

Seznam účastníků na akci Grand Finále – Díky legendo, kdy se Dukla bude loučit s legendárním Horáckým zimním stadionem (nyní CZ LOKO Arénou), dostává reálnější obrysy. Fanoušci se mohou těšit na opravdu velká jména - exhibičního zápasu se zúčastní hokejoví olympijští vítězové, mistři světa, vítězové NHL či několikanásobní mistři hokejových lig. Na ledě se představí také dvojnásobný olympijský vítěz Lukáš Krpálek, akce se zúčastní i několikanásobná olympijská vítězka a mistryně světa Martina Sáblíková. Brusle obuje stříbrný medailista z fotbalového EURA 1996 Pavel Kuka a Jan Koller, historicky nejlepší střelec české fotbalové reprezentace a člen bronzového týmu z EURA 2004.
Vstupenky na akci je možné koupit zde.

Velká rozlučka s Horáckým zimním stadionem/CZ LOKO Arénou Grand Finále – Díky legendo si zaslouží velká jména. Tak tomu i bude. Lovci autogramů i fanoušci těšící se na exhibiční utkání si určitě přijdou na své. V sobotu 30. dubna 2022 totiž budou moct na jedné ledové ploše spatřit:
Olympijské vítěze z hokejového turnaje v Naganu 1998
Několikanásobné mistry světa v ledním hokeji
Dvojnásobného olympijského vítěze v judu
Stříbrného medailistu z fotbalového Eura 1996
Bronzového medailistu z fotbalového Eura 2004
Nejlepšího střelce v historii české fotbalové reprezentace
Mistry hokejových i fotbalových lig napříč celou Evropou
Legendy české a československé hokejové reprezentace
Rekordmana v počtu startů v československé hokejové reprezentaci
Trenéra islandské hokejové reprezentace
Legendy Dukly Jihlava
Rekordmana v počtu startů za Duklu Jihlava

Kompletní seznam účastníků bude zveřejněn v některém z dalších článků. HC Dukla Jihlava, která akci pořádá spolu s Krajem Vysočina a Statutárním městem Jihlava, nyní odkrývá alespoň část potvrzených jmen. Jsou jimi:
Patrik Augusta, Oldřich Bakus, Jaroslav Benák, Michal Broš, Tomáš Čachotský, Dominik Hašek, Jiří Holík, Milan Chalupa, Jan Klapáč, Vladimír Kolek, Jan Koller, Jiří Králík, Lukáš Krpálek, Pavel Křížek, Pavel Kuka, František Kučera, Josef Marha, František Musil, Stanislav Neveselý, Miloš Podhorský, Tomáš Rolinek, formace Rosol-Kameš-Klíma, Lukáš Sáblík, Martina Sáblíková, Bedřich Ščerban, Jiří Šejba, Richard Šmehlík, David Výborný, Viktor Ujčík a další.