Společnost Swietelsky bude partnerem třetího finálového utkání

06.04.2022 / Tomáš Lysý

Těší nás, že Vám můžeme po krátké odmlce opět představit partnera zápasu. Společnost Swietelsky AG se totiž stala partnerem třetího finálového utkání play-off Chance ligy Jihlavy proti Vsetínu! Za toto mimořádné partnerství moc děkujeme! Zástupce firmy po konci zápasu předá cenu nejlepším hráčům utkání. Zároveň si vážíme všech ostatních partnerů klubu za jejich trvalou přízeň a podporu. Děkujeme, že jste stále s námi a těšíme se na spolupráci během aktuální sezony!

Firma Swietelsky byla založena roku 1936 v Rakousku. Když v roce 1936 založil Dipl. Ing. Hellmuth Swietelsky v Rakousku novou stavební firmu, spoléhal se na své schopnosti a na hrstku osvědčených zaměstnanců. Nyní má SWIETELSKY pobočky a dceřiné společnosti v 19 různých zemích, zaměstnává tisíce kvalifikovaných pracovníků a má pověst inovativní, výkonné a spolehlivé stavební společnosti.

Od roku 1992 působí aktivně také v České republice, kdy byla založena první pobočka v Českých Budějovicích. Z hlediska svého obratu a počtu zaměstnanců se společnost již za krátkou dobu zařadila mezi velké stavební firmy v republice. Hlavními obory, kterým se SWIETELSKY věnuje, jsou silniční a inženýrské stavby, pozemní stavby, železniční stavby. A právě divize železničních staveb Swietelsky Rail CZ s.r.o. se stala partnerem Dukly.

V celém světě firma působí celkem v devatenácti zemích. Má čtyři hlavní zahraniční pobočky (Rakousko, Německo, Maďarsko, Česká republika) a patnáct poboček v dalších zemích (Austrálie, Bosna a Hercegovina, Dánsko, Francie, Velká Británie, Itálie, Chorvatsko, Lucembursko, Nizozemí, Norsko, Polsko, Rumunsko, Švýcarsko, Slovensko a Slovinsko).

Aktuálně firma zaměstnává více než 11000 lidí, v České republice to je potom přes patnáct stovek zaměstnanců.

Webové stránky www.swietelsky.cz