Partnerem čtvrtého finále Jihlava – Vsetín je společnost Building Holding

06.04.2022 / Tomáš Lysý

V dobrých zprávách se má pokračovat a nejinak je tomu i nyní. Po partnerství ve třetím finálovém utkání společností Swietelsky AG bude mít Dukla speciálního partnera i na čtvrtý finálový zápas. Tím je společnost Building Holding, jenž se zabývá především speciální výstavbou čistých prostorů pro farmacií, nemocnice, laboratoře, výstavbou chladíren a mrazíren a výstavbou potravinářských závodů a skladů. Zástupce firmy po konci zápasu předá cenu nejlepším hráčům utkání a poté zápas zhodnotí. Za toto mimořádné partnerství moc děkujeme a zároveň si moc vážíme všech ostatních partnerů klubu za jejich neutuchající přízeň a podporu. Děkujeme, že jste stále s námi a těšíme se na další spolupráci.

Společnost Building Holding se stala partnerem Dukly v březnu loňského roku v době, kdy nemohli fanoušci do ochozů zimních stadionů a nejen jihlavský klub tak přicházel o velké finance. Nový partner klubu tehdy finančně podpořil nejen A-tým, ale i dorost a mládežnický hokej Dukly, který procházel také složitou dobou, jelikož mládežníci si nemohli pořádně zahrát zápasy. Podpora začala na zajímavém stupínku s tím, že může být postupně navyšována.

Důkazem toho, že firmě na Dukle záleží, bylo loňské mimořádné partnerství šestého finálového utkání proti Kladnu. A nyní, opět po roce, podpoří firma Building Holding jihlavský hokej znovu. Stala se totiž partnerem čtvrtého finálového utkání play-off Chance ligy proti Vsetínu.

Webové stránky www.buildingholding.cz