Doprovodný program finále: krasobruslení, zápas mladších žáků a pivní curling

06.04.2022 / Tomáš Lysý

Dukla Jihlava si připravila pro své fanoušky na oba finálové zápasy doprovodný program. Vedle jich klasických věrnostních soutěží na LED panelu se můžete v obou druhých přestávkách těšit na pivní curling, tedy vrhání prázdných sudů od brankové čáry co nejvíce ke středu hrací plochy. O první přestávce prvního zápasu vystoupí jihlavské krasobruslařky týmu UNO. Během první pauzy druhého zápasu (také po úpravě hrací plochy) si zahrají na celé hřiště exhibiční zápas jihlavští mladší žáci D, kteří v sezoně vyhráli všech 32 zápasů! Jízda i zápas před velkým počtem fanoušků bude určitě zážitkem!

Pivní curling

Během první přestávky obou finálových zápasů hodí do publika maskot Dukly ježek JD tři trička. Ti z Vás, kdo jej zachytí, nechť se dostaví na začátku druhé přestávky do prostoru trestných lavic k maskotovi – mohou si zasoutěžit v pivním curlingu. Z brankové čáry se trojice soutěžících bude snažit vrhnout malý prázdný sud co nejblíže ke středové čáře. Všichni soutěžící mají dva tréninkové pokusy a jeden ostrý vrh.

Vystoupení krasobruslařek

O první přestávce třetího finálového zápasu, po úpravě ledové plochy, se představí se svou tréninkovou jízdou jihlavský tým v synchronizovaném bruslení Uno. Jedná se o žačky třetí třídy ZŠ Seifertova. Pojedou na hudbu Run Boy Run z krátkého programu, která je jejich oblíbená. Na soutěži Jihlavský ježek 2022 se umístily na krásném druhém místě z celkového počtu šesti týmů včetně zahraniční konkurence.

Zápas mladších žáků

Kdo se může pochlubit tím, že během celé sezony nepoznal ani jednou hořkost porážky? Jihlavští mladší žáci D. Hráči ročníku narození 2009, 2010 a 2011 - kompletní soupiska zde - totiž během 32 zápasů v sezoně opanovali všech 32 utkání. V základní části skončili na prvním místě, když v konkurenci Havlíčkova Brodu, Třebíče, Žďáru a dalších týmů získali 44 bodů ve 22 zápasech při skóre 349:36! Svěřenci trenéra Martina Pykala a Tomáše Dzurika neměli konkurenci ani v nadstavbě, kdy získali 20 bodů v 10 utkáních při skóre 103:31! Určitě si tak zaslouží Vaší pozornost a ovace, pro kluky bude za celou sezonu největší odměna zahrát si před zaplněnými tribunami!

Věrnostní soutěž s DM drogerií

Pravidelní návštěvníci domácích zápasů Dukly Jihlava v CZ LOKO Aréně si už zvykli na fotografie promítané na velkoplošné obrazovce, které označují jednoho z diváků předešlých zápasů. Pokud takto vyobrazený fanoušek zápas sleduje, získává cenu za věrnost od DM Drogerie. Dárkový balíček dostane od maskota Dukly ježka JD ihned na začátku druhé přestávky za brankou směrem k VŠPJ.