11:9
()

Dorostenci v přípravě zvítězili i počtvrté, Motoru nadělili jedenáct branek

07.04.2022

V pořádnou přestřelku se změnilo přípravné utkání Dukly proti Motoru. Jihlavští hokejisté svému soupeři nastříleli hned jedenáct branek a zvítězili 11:9. Největší podíl na vítězství měl útočník Matěj Vojáček, který zapsal hned čtyři branky a na další dvě přesně nahrál i svému parťákovi z útoku Tomáši Chlubnovi. Jihlavští dorostenci tak v přípravě neprohráli ani pátý zápas.
07.04.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Dukla Jihlava

Račan, Humplík - Vildomec, Löffler, Jungwirth, Ošmera, Jurný, Sapík, Podroužek, Pražák, Vaněk, Tomica - Macek, Habermann, Fink - Vojáček, Váňa, Chlubna - Bambula, Šedivý, Chvátal - Suchan, Křížek, Dvořák
11

Banes Motor České Budějovice

9
Branky Jihlavy: 4x Matěj Vojáček, 2x Tobias Chlubna, Šimon Bambula, Robert Váňa, Dominik Löffler, Adam Ošmera, Martin Dvořák. Nahrávky Jihlavy: 3x Matěj Vojáček, 2x Adam Ošmera, 2x Tobias Chlubna, 2x Patrik Křížek, 2x Šedivý, Dominik Löffler, Jáchym Jungwirth, Jan Jurný, Matěj Vildomec, Oliver Fink, Robert Váňa.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): V těchto pěti posezonních zápasech jsme "vyřadili" hráče ročníku narození 2005 a nabrali jsme ročníky 2007. Takže současný tým na novou sezonu. S tímto kádrem jsme hráli pět zápasů a ve všech se nám ukazuje, jak na tím kluci jsou a jak složit mužstvo. Pět zápasů po sezoně nám hodně ukázalo. Jeden jsme remízovali a ostatní jsme vyhráli. Ale nejde až tak o výsledek. Spíše o to, abychom mužstvo stavěli na novou sezonu.