5:4
()

Dorost v dvojzápasu proti Slavii nejprve prohrál a pak vyhrál

13.05.2022

V polovině května pokračovaly přípravné zápasy dorostu na ledě Slavie, kde svěřenci trenéra Marka Melenovského sehráli dvojzápas, každý na dvě třetiny. První utkání Dukle nevyšlo, Pražanům podlehli 0:3. Ve druhém zápase se Slavia také dostala do vedení, ale Matěj Vojáček s Martinem Dvořákem otočili stav. Sešívaní sice dokázali ještě vyrovnat, ale Dukla díky dokončenému hattricku Matěje Vojáčka zkompletovala výhru 4:2.
13.05.2022, Přípravné zápasy dorostu - 0. kolo

HC Slavia Praha

5

HC Dukla Jihlava

1. zápas: Uhrin - Vildomec, Löffler, Podroužek, Jurný, Vaněk, Zmrhal - Macek, Habermann, Fink - Chvátal, Veselský, Nosek
2. zápas: Rygl - Jungwirth, Ošmera, Sapík, Tomica, Pražák, Löffler - Vojáček, Váňa, Chlubna - Suchan, Dvořák, Bambula
4
1. zápas: Slavia - Dukla 3:0.
Branky a nahrávky Dukly: . Využití: 1:0. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 28:26. Průběh utkání: 3:0.
2. zápas: Slavia - Dukla 2:4.
Branky a nahrávky Dukly: Vojáček (Suchan), Dvořák, Vojáček (Tomica), Vojáček (Chlubna, Löffler). Bez využití. V oslabení: 0:0. Střely na branku: 20:20. Průběh utkání: 1:0, 1:2, 2:2, 2:4.

Ohlasy trenérů

Marek Melenovský (HC Dukla Jihlava): Po pěti zápasech jsme měli měsíční volno. Hrajeme nyní jednou za čtrnáct dní zápasy a znovu je pojímáme tak, že nám ukazují věci ke stavění mužstva na sezonu. Sehráli jsme dva zápasy proti Slavii a jeden s Kometou v Telči. První zápas na Slavii jsme byli rozdělení na dvě mužstva, kdy každé mužstvo hraje hodinu na dvě lajny. První zápas jsme prohráli, druhý vyhráli. Ale bereme to jako součást stavby kádru, kondičně na dvě lajny i tak, že kluci si hrají o místa a ukazují se.