Dorost Dukly mění realizační tým, novým trenérem je Jakub Venc

08.08.2022 / Klub

Novým hlavním trenérem kategorie U17 (dorost) je Jakub Venc. Vedení klubu odvolalo dosavadní realizační tým ve složení Marek Melenovský a Roman Kaděra. Jakub Venc působil doposud  v klubu jako dovednostní trenér, asistent trenéra dorostu či jako hlavní kouč žáků a přípravky. Aktuálně vedl tým již o víkendu na kvalitně obsazeném a prestižním turnaji v Plzni, který Dukla po skvělých výkonech ovládla a získala zlaté medaile. Jakub Venc je třiatřicetiletý nadějný trenér, který v Dukle působil na několika pozicích a zároveň byl i dovednostním trenérem Českého svazu ledního hokeje. Obsazení asistenta trenéra kategorie U17 je zatím v jednání.

Vedení klubu odvolalo trenéry Marka Melenovského a Romana Kaděru ve čtvrtek 4. srpna. Důvodem byl nesoulad jejich činnosti s klubovou koncepcí a strategií. Tento krok byl učiněn na základě rozhodnutí několikačlenného vedení mládeže i A týmu.  

HC Dukla Jihlava se distancuje od hrubého a nesportovního jednání Romana Kaděry na turnaji v Plzni, hraného od pátku do neděle.