V pondělí začíná již šestý Charitativní týden Chance ligy, zapojit se může každý

11.11.2022 / Tisková zpráva

Dukla Jihlava se po roce opět zapojí do tradičního Charitativního týdne Chance ligy, který proběhne letos už pošesté. Akce proběhne v týdnu od 14. do 20. listopadu a zapojí se opět takřka všechny týmy Chance ligy, které společně pomohou vykonat dobrý skutek. Výtěžek z aukce, do které Dukla přispěje hokejkou a dresem, poputuje na konto projektu Klokánek organizace Fond ohrožených dětí. Pokud vaše srdce bije nejen pro hokej, ale i pro dobrou věc, rozhodně si tuto akci nenechte ujít.

Loni se během Charitativního týdne podařilo získat z prodeje vzácných hokejových suvenýrů krásnou finanční částku, která následně udělala radost dětem z Klokánku. Na vybraných stadionech také probíhala sbírka hraček a dalších dárků, které se poté rozdělily mezi nemocnice a dětské domovy po celé zemi. Podobně můžete letos pomoci i vy. Jak?

Sbírka při zápasu Dukla - Třebíč

Charitativní týden Chance ligy připadl na velmi atraktivní utkání. V neděli 20. listopadu 2022 se Dukla v Pelhřimově utká s Třebíčí a právě na tento zápas můžete přinést plyšové hračky, které po výzvě moderátora budete moct vhodit na ledovou plochu. Plyšáci udělají radost Dětským oddělením tří nemocnic na Vysočině - Jihlavě, Pelhřimově a Třebíči. „Vzhledem k tomu, že Charitativní týden nás zastihl při zápase, který v podstatě propojuje napříč celý kraj, věříme, že fanoušci tuto výzvu přijmou a udělají dětem ve třech nemocnicích Kraje Vysočina radost,“ vysvětluje jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Charitativní internetová aukce

Na webových stránkách sportovniaukce.cz proběhne tradiční charitativní aukce, kde bude možné vydražit zajímavé hokejové předměty od klubů napříč celou Chance ligou. Aukce začne v pondělí 14.11. v 10 hodin a potrvá 14 dní. Dukla do této aukce přispěla dvěma předměty:

1. Hraný dres Petra Beránka

Prvním předmětem je dres Petra Beránka z letošní sezony v tmavé variantě. Dres je nepodepsaný, vítěz aukce si sám určí, zda si dres nechá podepsat, případně kam.

2. Hraná hokejka Tomáše Čachotského

Druhý předmětem je hraná hokejka legendárního útočníka Tomáše Čachotského. Podobně jako u dresu si vítěz může určit, zda si hokejku nechá podepsat nebo ne.

Tak neváhejte a určitě se zapojte. Pomůžete dobré věci a získáte pro sebe nebo své blízké krásný vánoční dárek. Pro více informací sledujte web i naše sociální sítě. Pomohla už i společnost Chance, která se rovněž bude na akci podílet finanční podporou. Získaná částka bude věnována bývalému hokejistovi Martinu Petrusovi, kterému bylo diagnostikováno onemocnění motorických neuronů, jež má podobné příznaky jako ALS.