Výzva HC Dukla Jihlava - Pojďme zachránit Duklu

16.11.2022 / Klub

HC Dukla Jihlava se z důvodů ukončení životnosti CZ LOKO Arény musela na následující roky přestěhovat do azylu. Komplikovanou situaci obsahující neustálé dojíždění na zápasy a složité tréninkové podmínky ještě více vyhrotila globální situace. Radikálně vyšší náklady na energie a stoupající celá řada dalších položek ohrožují existenci řady nejen hokejových klubů v ČR a Dukla není výjimkou.

Statutární město Jihlava, jako majitel, plní veškeré své závazky směrem ke klubu a věnuje se velice aktivně především záležitostem týkajících se nové multifunkční arény. Portfolio partnerů klubu se postupně zvětšuje a všichni smluvní sponzoři plní své sliby. Třetím zdrojem příjmů profesionálních sportovních klubů jsou peníze ze vstupného a ty v porovnání s minulými sezónami a s předpokladem na sezónu 2022/2023 chybí. Věděli jsme, že nadcházející roky budou složité, ale nikdo při plánování stěhování nemohl tušit, že se blíží válečný konflikt a s tím spojená energetická krize se všemi dalšími důsledky. Uvědomujme si, že podmínky jsou složité pro všechny a že cestování za zápasy je pro fanoušky nejen ekonomicky, ale i časově náročné, pro někoho až nereálné.

Ekonomicky se pohybujeme na hraně a nechceme zajít za hranici, která by znamenala ohrožení existence. Vyzýváme proto všechny fanoušky hokeje a Dukly Jihlava – Pojďme zachránit Duklu. Prosíme, podpořte nás nákupem permanentních vstupenek na rozehranou sezónu, či finančním darem. Pomozte nám zajistit tuto sezónu. Chápeme, že na všech zápasech nemůžete být, ale permanentky jsou přenosné a pokud ji půjčíte přátelům, kteří nás přijedou podpořit, budeme rádi. Chybíte nám na zápasech a stýská se nám po bouřlivé a elektrizující atmosféře, kterou jste vždy dokázali v domácím prostředí vytvořit. Budeme vděční i za nákup symbolický, kdy bude zřejmé, že permanentku ke vstupu nevyužijete, ale pomůžete klubu svého srdce. Snažíme se, bojujeme a děláme maximum pro šíření slávy hokeje z Vysočiny. Věříme, že stále máme „v zádech“ ty nejlepší fanoušky, srdcaře a skutečné Dukláky. Věříme, že vám není lhostejný osud jednoho z nejúspěšnějších klubů Československé hokejové historie. Nemáme přehnaná očekávání a budeme rádi za každou vaši pomoc a projev sounáležitosti s klubem.

Permanentku můžete zakoupit zde. Děkujeme!




×
Dnes v 18:00 | Junioři
HC Sparta Praha
HC Dukla Jihlava
×
Dnes v 17:30 | Muži
VHK ROBE Vsetín
HC Dukla Jihlava