Organizační opatření k derby Jihlava – Třebíč

17.11.2022 / KLUB

Druhé derby sezony mezi jihlavskou Duklou a Horáckou Slavií Třebíč se odehraje netradičně v neděli 20. listopadu od 16:30 hodin na zimním stadionu v Pelhřimově. Pro toto utkání platí mimořádná bezpečnostní opatření, sestavená ve spolupráci s Krajským ředitelstvím policie Kraje Vysočina.

Koupě vstupenek

Vedení klubu HC Dukla Jihlava preferuje zakoupení elektronických vstupenek. Odkaz na koupi vstupenek zde. Vstupné na utkání činí 150 Kč, děti do 130 cm výšky jdou zdarma. Na místě budou k dispozici dvě pokladny.

Parkování

Pro nedělní derby se podařilo organizátorům navýšit počty parkovacích míst přímo u stadionu. Nově bude k dispozici na parkování pískové fotbalové hřiště za stadionem (za rybníčkem). Stávající místa pro parkování veřejnosti jsou na zpevněné asfaltové ploše před čelní stranou stadionu. Služební a VIP parkoviště budou označeny a bude u nich pracovník ostrahy.

Vstup na stadion

Pro vstup na stadion jsou určeny čtyři vchody. Jeden z nich je vyhrazen pro fanoušky Horácké Slavie. Jedná se o zadní vchod na kratší straně stadionu u rybníčku za bývalou restaurací. U vchodu musí návštěvníci počítat s osobními prohlídkami, čímž se může doba odbavení návštěvníků prodlužovat. Doporučuje se tak přijít na stadion včas. Pokladny na místě a vchody na stadion se otevřou hodinu před utkáním, tzn. v 15:30 hodin. Upozorňujeme návštěvníky na zákaz vnášení pyrotechniky. Podle novely zákona č. 250/2016 sb. o odpovědnosti za přestupky hrozí vysoké pokuty. Nově je trestný již i pokus přestupku vnesení, či použití pyrotechniky v místě utkání, či cestou zpět a na utkání.

Sektor hostů

Uvnitř stadionu bude pro fanoušky Třebíče vyčleněn prostor na tribuně A. Ten bude ohraničen a nebude z něj umožněn volný pohyb po stadionu. Sektor hostů bude mít samostatné toalety pro muže přímo na ochozu tribuny, toalety pro žehy budou k dispozici o poschodí níže a přístup k nim bude po venkovním schodišti. Sektor bude mít vlastní bufet.

Pro fanoušky hostů bude vyhrazena tribuna A. Foto: HC Dukla Jihlava

Samostatný vchod pro hosty je na zadní straně stadionu u rybníčku. Foto: HC Dukla Jihlava