Jungwirth, Handl, Miškář a další mimo sestavu. Blíží se návrat Havránka

11.01.2023 / Natálie Poláčková

Po zápase s Kolínem přibylo na listinu zraněných dalších několik jmen. Dukla se tak potýká s již vcelku obsáhlou marodkou. Seznam zraněných by se ale měl brzy ztenčit. Na led by se v nejbližší době měl vrátit Tomáš Havránek a u Tomáše Chlubny se blíží návrat do tréninku.

Ke zraněným útočníkům Filipu Semanovi a Otakaru Šikovi se po pondělním zápase přidali Patrik Miškář, junior Jonáš Jungwirth a také Tobiáš Handl. Všichni jmenovaní budou vzhledem k vážnějším zraněním mimo sestavu dlouhodoběji. Posila z Litvínova, útočník Jiří Fronk, vzhledem ke zlomenému prstu zůstává také na marodce. Ještě dlouho bude mimo hru obránce Adam Dvořák, ze zdravotních důvodů je nejistý i start Daniela Koláře v nejbližších utkáních. Přicházejí však i lepší zprávy, na led se poprvé po operaci kolene vrací Tomáš Havránek. Mladý útočník Tomáš Chlubna by se měl brzy vrátit do tréninkového procesu.

„Na základě takto dramatické marodky, kdy máme 7 až 8 útočníků mimo, většina z nich navíc dlouhodobě, pracujeme na doplnění kádru. Bohužel v této době shání hráče většina klubů a hráči na trhu zatím moc nejsou,“ přidává svůj komentář k rozsáhlé marodce Dukly sportovní manažer Tomáš Vrábel.