Partner Dukly Auto Vysočina přichází s novým operativním leasingem

07.03.2023 / Klub

Nabídnout svým zákazníkům co nejlepší podmínky operativního leasingu, to je krédo společnosti AVL Cars, která je členem skupiny Auto Vysočina s.r.o. Firma Auto Vysočina je přitom význačným prodejcem jak osobních, tak i užitkových vozů německého výrobce VW nejenom v krajském městě, ale i na celé Vysočině a je dlouhodobým podporovatelem Dukly Jihlava. Společnost AVL cars nyní přichází s vylepšenými podmínky operativního leasingu.

Operativním leasingem se zaobírá celá řada firem, společnost AVL Cars si nyní vytyčuje za cíl vyplnit mezeru na trhu operativním leasingem na míru. „Naším cílem je vytvořit si komunitu našich zákazníků, o které bude postaráno po všech stránkách. Bude se jednat o individuální přístup, v němž odpadne mezičlánek leasingové společnosti, která při běžném operativním leasingu komunikuje se zákazníkem a komunikace je někdy zbytečně zdlouhavá,“ nastiňuje jednatel společnosti Auto Vysočina Oldřich Bakus, dlouholetý bývalý kapitán týmu HC Dukla Jihlava. Oldřich Bakus odehrál za Duklu jedenáct sezon a stal se legendou klubu.

Velkou výhodou a novinkou na trhu operativních leasingů je příprava zcela individuálního nastavení nájezdu kilometrů a to na nájezdy i nad 50.000 km za rok a dobou splácení již od šesti měsíců. Nový přístup k zákazníkovi při operativním leasingu od firmy AVL Cars nabízí i vykrytí dlouhé čekací doby na nový vůz náhradním vozidlem. Jedná se zejména o zánovní vozy do dvou let stáří. „Jsme schopni a připraveni najít jakékoliv řešení pro individuální požadavky zákazníka,“ dodává jednatel Oldřich Bakus. Ten vyzdvihuje i možnost získání náhradního vozidla zdarma i v případě poruchy auta, což u běžných leasingovým společností nebývá. Vždy je připraveno náhradní vozidlo při servisu, poruše, výměně pneumatik a podobně. Stejně tak se jedná i o zajištění tzv. pickup servisu, kdy si do vzdálenosti do třiceti kilometrů od Jihlavy firma porouchané vozidlo vyzvedne u zákazníka a přistaví náhradní vozidlo. Společnost AVL cars se zaměřuje i na operativní leasing užitkových vozů, což konkurenční společnosti běžně nedělají z obavy velké opotřebovanosti vozů po skončení cyklu.

„Oproti konkurenci bychom chtěli být lepší v poskytování množství specifických služeb pro zákazníka. Jsme přesvědčeni, že tyto služby jim nabídneme lepší. Náš klient bude v každou chvíli mobilní, ať už se bude jednat o opravu poruchy, či po havárii vozu. Naše infolinka bude pro zákazníka v provozu čtyřiadvacet hodin denně,“ doplňuje Oldřich Bakus.

Po ukončení operativního leasingu u společnost AVL Cars se zákazníci nemusí obávat dodatečných poplatků za běžné opotřebení vozu, vše se opět řeší individuálně a větší škody lze i dodatečně po vrácení řešit v rámci pojištění. Obecně se má za to, že operativní leasing je vhodný spíše pro podnikatele, ale opak je pravdou. „Pro soukromé osoby řešíme i nájezd například 10.000 km ročně, individuálně řešíme dobu leasingu, je možné si dle potřeby zkrátit dobu leasingu. Jak se říká: Nic není nemožné,“ zakončil jednatel společnosti Auto Vysočina Oldřich Bakus.

Více informací o firmě Auto Vysočina a AVL Cars získáte na:

Webové stránky Auto Vysočina

Webové stránky AVL Cars

Oldřich Bakus bývalý dlouholetý kapitán Dukla Jihlava je nyní jednatelem společnosti Auto Vysočina.

Jednatel společnosti Auto Vysočina Oldřich Bakus ve voze VW California 6.1 Beach v campingové úpravě.