Organizační opatření ke čtvrtfinále: Jihlava - Vsetín

10.03.2023 / Daniel Lhotský

V neděli 12.3. od 16:30 proběhne na zimním stadionu v Pelhřimově třetí zápas čtvrtfinále Jihlava – Vsetín. Vzhledem k vysoké očekávané návštěvnosti klub přijal bezpečnostní opatření, podobná jako během zápasu s Třebíčí. Tato opatření budou platit i během případného čtvrtého zápasu v pondělí 13.3. od 17:30. Děkujeme, že přijedete do Pelhřimova fandit a vytvoříte tak skvělou atmosféru na stadionu! Pojďme společně vyprodat stadion v Pelhřimově!

Vstupenky

Vstupenky pro domácí i hostující fanoušky klub doporučuje zakoupit předem. Vyhnete se tak dlouhému čekání ve frontě a případným technickým potížím. Vstupenky zakoupíte na tomto odkazu. Přímo před stadionem budou fanouškům k dispozici dvě pokladny. Cena vstupného je 150 Kč za osobu, děti do 130 cm mají vstup zdarma.

Parkování

Pro čtvrtfinálový zápas organizátoři navýší počet parkovacích míst pro fanoušky přímo u stadionu. K dispozici bude znovu pískové parkoviště u rybníčku, fanoušci mohou využít i dosavadní parkování u čelní strany stadionu směrem od ul. Křemešnická. Vzhledem k vysoké očekáváné návštěvnosti ze strany domácích i hostujících fanoušků je velmi pravděpodobné, že parkoviště u stadionu nedokážou pokrýt veškerou poptávku. V tom případě můžete využít řadu okolních parkovišť, ze kterých se dostanete na stadion pěšky do 5 minut, vyšší kapacitu parkování nabízí parkoviště u KD Máj, kina Vesmír a ul. Krásovy domky, z těchto parkovišť se dostanete na stadion pěšky přibližně za 15 minut. Služební a VIP parkoviště u stadionu budou speciálně označená a bude u nich pracovník ostrahy.

Vstup na stadion

Fanoušci Dukly mohou využívat vstupy na stadion jako na každý domácí zápas. Pro fanoušky Vsetína je vyhrazen vstup na kratší straně stadionu za budovou Sporthotelu. Doporučujeme všem fanouškům, aby se na utkání dostavili včas, stadion i pokladny u stadionu se otevírají v 15:30, případně v pondělí v 16:30, tedy hodinu před začátkem utkání. Upozorňujeme, že na utkání je zákaz vnášení pyrotechniky. Podle novely zákona č. 250/2016 sb. o odpovědnosti za přestupky hrozí vysoké pokuty. Nezákonný je i pouhý pokus vnesení pyrotechniky na stadion, její využití v okolí stadionu před i po utkání a může být potrestáno taktéž vysokou pokutou.


Vstup určený pro fanoušky hostů.

Sektor hostů

Pro fanoušky Vsetína je vyhrazený sektor A, ke kterému se dostanou pouze vstupem od Sporthotelu. Sektor bude mít vlastní bufet a toalety. Pánské toalety se nacházejí v rohu stadionu nad sektorem, dámské toalety jsou o poschodí níže a přístup k nim bude přes venkovní schodiště. Sektor hostů bude ohraničený a během konání utkání z něj nebude možné volně se pohybovat po stadionu.

Sektor A bude vyhrazen pouze pro fanoušky Vsetína.

Doprovodný program

V průběhu zápasu se můžete těšit i na doprovodný program. Přímo na zápasu bude promotým Hitrádia Vysočina, dojde i na prezentaci mladých hokejistů Pelhřimova a přestávkovou soutěž.

Návštěvní řád

Všichni návštěvníci akce jsou povinni se řídit návštěvním řádem zimního stadionu. Pokud by došlo chováním návštěvníka k hrubému porušení návštěvního řádu, které by narušovalo průběh akce nebo by ohrožovalo zdraví přítomných osob či majetek zimního stadionu, hrozí mu v takovém případě vykázání z akce bez náhrady. Kompletní návštěvní řád naleznete na tomto odkazu.