Parterem výjezdu juniorů na historické semifinále je společnost EMRO s.r.o.

28.03.2023 / Daniel Lhotský

Jak jistě všichni fanoušci Dukly ví, juniorský tým si poradil ve čtvrtfinále s Vítkovicemi 3:0 na zápasy a zapsal si tak největší úspěch od vzniku samostatných českých soutěží. Nyní juniory čeká dlouhá cesta na východ až do Třince (hraje se v pátek 31.3. a v sobotu 1.4.). Máme velkou radost, že tento výjezd podpoří partner klubu EMRO s.r.o., který se v minulosti stal už několikrát parterem jednotlivých zápasů A-týmu. Děkujeme za podporu našeho mládežnického celku!

„Jednatel společnosti pan Vlastimil Rod je srdcařem a vášnivým fanouškem Dukly. Vidím ho na většině zápasů áčka včetně těch venkovních. Nyní se rozhodl pomoct i mládeži a moc si toho vážíme. Kluci se dostali mezi nejlepší čtyři juniorské týmy v České republice, což je mimořádný úspěch. Za klub budeme rádi, když to časové možnosti pana Roda umožní a v Třinci ho uvidíme a uslyšíme,“ říká k podpoře sportovní manažer Tomáš Vrábel.

EMRO s.r.o.

Dlouhodobý partner jihlavského hokeje firma Emro vznikla v roce 2003 a sídlo má v Třešti. Zabývá se především elektroinstalací. Jedná se o slaboproudé rozvody, silnoproudé bytové rozvody a průmyslové rozvody do 1KV, taktéž i silnoproudé průmyslové rozvody do 35KV. Nedílnou součástí portfolia firmy je výroba silových a kompenzačních rozvaděčů. Firma Emro působí po celé České republice, zejména v Praze, ale i na Vysočině a má za sebou taktéž zakázky v zahraničí. Více o společnosti se dozvíte na webových stránkách společnosti