Zapojte se do ankety a ovlivněte dění v klubu

17.04.2023 / Tisková zpráva

HC Dukla Jihlava nabízí svým fanouškům krátký internetový dotazník, jehož vyplněním mohou ovlivnit plány klubu. Stačí připojení na internet a pár minut a každý z fanoušků se může vyjádřit například k načasování zápasů, cenám vstupného, nebo k dopravě na zápasy. Anketu najdete na tomto odkazu. Pomozte nám na cestě k naplnění vašich představ.

„Poslední sezona byla velice složitá a vzhledem k různým komplikacím nebylo možné naplnit očekávání všech při organizaci zápasů a dalších aktivit. Nyní jsme už o ten jeden rok zkušenější, víme co nás čeká a dokážeme se lépe přizpůsobit potřebám fanoušků, tak se ptáme na jejich názory,“ vysvětluje anketu jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Hlasy po aktivnější komunikaci a možnosti předávání osobních postřehů a názorů směrem k vedení klubu zaznívaly od fanoušků v průběhu sezony i na posezonních setkáních. Toto je jen první krok, jak více zapojit fanoušky do rozhodování o tom, co se bude dít.

„Chystáme i další podobné akce a nemusí to být rozhodně anketa poslední. Dokážu si představit, že se další bude detailně věnovat třeba jen jedinému tématu. Určitě záleží na výsledcích ankety i na ohlasech od fanoušků na tento počin,“ dodává Ščerban.

Anketa bude aktivní a k vyplnění přístupná od 17. do 30. dubna. Následně ji vedení Dukly vyhodnotí a připraví i seznámení s výsledky pro fanoušky. Tak pojďte do toho.