Maskot JD může i nadále oživit vaše večírky a párty!

02.05.2023 / Tisková zpráva

Stále platí nabídka, že maskot JD se může stát speciálním hostem vašich „akcí“. Může přijít k vám domů, či do oblíbené osvěžovny a popřát oslavenci. Nechodí sám, ale přináší dárky od Dukly! Napište nám na e-mail deti@hcdukla.cz (obratem Vás budeme kontaktovat s podrobnostmi) a JD vám zatančí, zapózuje při fotografování, zadovádí s dětmi a může přinést zcela speciální dort.

CENÍK AKTIVIT:

STANDARD – 30 MINUT / 1.500,-KČ

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárku + malý dárek od HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek či minidres).

PREMIUM – 60 MINUT / 2.200,-KČ

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, předání předem připravených dárku + dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

STAR – 60 MINUT / 3.200,-KČ

Pohyb v místě, fotografování, tanec s oslavencem, dovádění s oslavenci + předání dortu HC Dukla a dárkového balíčku HC Dukla Jihlava (podpisová karta JD, puk, náramek, minidres nebo šála).

Upozornění:

Objednání je nutné minimálně 14. dnů před akcí. Uvádějte vždy Jméno a příjmení, adresu fakturační a adresu konání akce. Následně vám bude zaslána faktura, po jejímž uhrazení je účast maskota závazná.

V případě objednání akce méně než 14 dnů předem bude účtován příplatek 30%.

V případě zrušení akce po uhrazení faktury bude odečten storno poplatek ve výši 400,- Kč.