Děkujeme za zapojení do internetové ankety

05.05.2023 / Klub

Na konci minulého týdne byla uzavřena internetová „Předsezónní anketa“ do níž se zapojilo bezmála 800 fanoušků. Celou anketu ale vyplnilo 636 lidí. Vedení klubu aktuálně zpracovává výsledky a vyhodnocuje si vaše názory. Skutečně si vážíme vašeho zájmu a děkujeme za vaše názory!

„Zatím co v loňském roce, kdy jsme se chystali na první azylovou sezónu, bylo vše ovlivněno složitými jednáními o tom, kde, za jakých podmínek a jak bude sezóna dotčená i energetickou krizí, teď je vše klidnější a přehlednější a lze přihlédnout i k názorům a potřebám fanouškům. V roce 2022 se navzdory dohodám uzavřeným dlouho dopředu museli na poslední chvíli měnit smlouvy a bylo to hraniční, teď jsme v jiné situaci.“ vysvětluje okolnosti ankety jednatel klubu Bedřich Ščerban.

Přestože detailní vyhodnocení bude trvat delší dobu, ochutnávku výsledků nabízíme už nyní. Převážná většina zapojených byli muži ve věkovém rozmezí 18 – 55 let. Bezmála 25% fanoušků zapojených do ankety nenavštívilo žádný domácí zápas loňské sezóny, přičemž více jak 15 utkání navštívilo jen 14% hlasujících. Většina účastníků zápasů využívala dopravu vlastním automobilem, nebo jela s přáteli. O možnost zajištění kyvadlové autobusové dopravy nebyl mezi hlasujícími velký zájem. Hlasování nedalo ani podmět k radikální změně začátku zápasů.

Potěšitelné pro nás je, že drtivá většina fanoušků je spokojena s dostupností informací o dění v klubu. Přičemž hlavním zdrojem jsou naše sociální sítě a web. Pokud „hledáte“ informace mimo naše zdroje a standardní tištěná media, jde především o aktuální výsledky na stránkách „onlajnů a livesportu“. „Zájem fanoušků o pravidelné setkání s vedením kubu a o speciální klubovou aplikaci do mobilních telefonů byl velký a jsou to věci, které budeme řešit. Besedy v průběhu sezóny 2023/2024 můžeme už teď slíbit. Aplikace je složitější záležitost. Rozhodli jsme se oslovit potenciální dodavatele a uvidíme, jak jednání dopadnou“ komentuje další výsledky ankety Bedřich Ščerban.

Největší potenciál u případné aplikace viděli hlasující v možnosti rychlého aktuálního informování o dění v klubu, v přístupnosti rozhovorů s hráči a trenéry, nebo v možnosti nákupu vstupenek. Závěr ankety patřil vašim názorům a komentářům. Z 636 se více rozepsalo 150 hlasujících. Komentáře studujeme a vyhodnocujeme. Stručné zhodnocení pro vás připravíme následně do další zprávy.

Vyjádření Bedřicha Ščerbana k anketě

Autor videa: Vladimír Šťastný