MOTORPAL bude nadále podporovat Duklu Jihlava

24.05.2023 / KLUB

HC Dukla Jihlava hlásí další posilu na partnerském poli. Spojení dvou velkých legend a tradic jednoho města bude pokračovat i nadále! V ročníku 2023/2024 bude jedním z významných partnerů jihlavského hokeje společnost MOTORPAL, a.s., přední světový výrobce vstřikovacích systémů pro dieselové motory se specializací na přesné strojírenství. Ryze česká společnost MOTORPAL je s více jak 1000 zaměstnanci jedním z nejvýznamnějších zaměstnavatelů v kraji Vysočina.

„Aktivně pracujeme na zviditelnění značky MOTORPAL a partnerství se sportovními kluby jsou pro nás důležitá. V rámci sportu se zaměřujeme na profesionální kluby a vlajkovou loď Jihlavy – HC Duklu Jihlava, dále na klub s největší návštěvností v krajském městě s mistrovskými ambicemi – Vysočina Gladiators, a také podporujeme menší sporty – hokejbal SK Jihlava a Malou kopanou Jihlava,“ rekapituluje předseda představenstva a generální ředitel MOTORPALu Dr. Ing. Radim Valas, kterého uzavření partnerství s Duklou Jihlava velmi těší. „MOTORPAL a HC Dukla Jihlava jsou dvě velké tradice a legendy jednoho města, Jihlavy. Vnímáme současnou situaci Dukly, která musí hrát mimo Jihlavu z důvodu výstavby nové arény. Tato doba není pro Duklu lehká, proto jsme s finanční podporou jihlavského hokeje v další sezoně vůbec neváhali. Do budoucna se nebráníme ani podporovat jihlavskou mládež, která má dlouhodobě vynikající výsledky. Naši zaměstnanci navíc opět budou moct využívat jeden z benefitů – permanentky na zápasy Dukly Jihlava. Do nové sezony přejeme Dukle hodně úspěchů a spoustu věrných fanoušků. Už se těšíme, až budou hráči Dukly s logem MOTORPALu na dresu vyhrávat v krásné nové hale,“ dodává Radim Valas s tím, že i on pečlivě sleduje průběh výstavby multifunkční arény, která by měla být hotová v listopadu 2025.

Radim Valas (vpravo) a Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy. Foto: Tomáš Lysý/MOTORPAL

„Chci MOTORPALu poděkovat, jelikož v této době jsou pro nás partneři opravdu velmi důležití. MOTORPAL nás podporuje řadu let a jsem moc rád, že bude v partnerství pokračovat a že nám pomáhá k tomu, abychom Duklu posouvali dále a dále,“ říká jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban, který je spokojený s tím, jak uzavírání partnerských smluv pokračuje. I přes svízel v podobě toho, že A-tým Dukly nehraje v Jihlavě, ale musí své „domácí“ zápasy absolvovat v Pelhřimově a v Jindřichově Hradci. „Musím říct, že na začátku jsme měli trošku obavy, ale v tomto směru jsem opravdu velmi spokojený a vděčný. I když hrajeme zápasy v jiném městě než v Jihlavě, tak s námi naši partneři drží, smlouvy podepisují a plní je na klasické standardní úrovni, což je pro nás velmi důležité,“ uzavírá řeč šéf jihlavského hokeje.

Webové stránky MOTORPALu

MOTORPAL se řadí mezi významné partnery jihlavského hokeje již řadu let. Další partnerství stvrdili podpisem a podáním ruky Radim Valas (vpravo) a Bedřich Ščerban. Foto: Tomáš Lysý/MOTORPAL

Aktuální nabídka volných pozic v MOTORPALu.
Kompletní informace najdete v sekci kariéra