Spolupráce mezi Duklou Jihlava a Korzem Lipno

10.06.2023 / KLUB

S radostí oznamujeme, že Dukla Jihlava, jeden z historicky nejvýznamnějších hokejových týmů v České republice, a KORZO LIPNO, přední lipenský rodinný resort, se spojili v jedinečné partnerství! Tato spolupráce přináší nové možnosti a vzrušení nejen pro fanoušky hokeje, ale také pro všechny návštěvníky KORZO LIPNO.

HC Dukla Jihlava je proslulým klubem se silnou historií a vášní pro hokej. S týmem plným talentovaných hráčů, trenérů a manažerů je Dukla Jihlava synonymem kvality a odhodlání. Společně s resortem KORZO LIPNO, který je znám svými jedinečnými apartmány, fantastickou polohou, krásnou přírodou a zábavou pro všechny věkové skupiny, tvoříme nepřekonatelnou kombinaci.

Jihlavský hokejový klub získává silnou podporu od Korza Lipno, kterému děláme čest být oficiálním partnerem. Společně budeme vytvářet nezapomenutelné události a propagovat hodnoty fair play, sportovního ducha a radosti ze života.

„Věříme, že tato spolupráce přinese nejen obrovskou radost a vzrušení fanouškům, ale také posílí naší pozici jako jedné z nejvýznamnějších turistických destinací v regionu. Dukla Jihlava je pro nás ideálním partnerem, s jejíž kvalitou, vášní a profesionálním přístupem se skvěle doplňujeme,“ říká David Mendlík, jednatel společnosti KORZO LIPNO s.r.o. „Nyní je naší společnou prioritou přinést vám, našim fanouškům, nejlepší zážitky a možnosti, které tato spolupráce nabízí. Chceme, abyste se cítili jako součást velké hokejové rodiny a naše prostředí Lipna vám poskytovalo to nejlepší, co máme,“ dodává jednatel rodinného lipenského resortu ke spolupráci.

„Byl jsem se na Lipně osobně podívat. Podepisovala se zde i smlouva. Musím říci, že je to nádherný projekt. Apartmány jsou zrozené na dobrou relaxaci. Okolí je nádherné. Klobouk dolů, co se zde podařilo vybudovat. Těší nás, že máme takového partnera,“ dodává k podpisu smlouvy jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Takže se připravte nejen na dobytí nejen ledové plochy, ale také na nezapomenutelné chvíle strávené na KORZO LIPNO. Sledujte naše webové stránky a sociální média, abyste nezmeškali žádné aktualizace a novinky. Ať už jste fanoušky Dukly Jihlava nebo milovníky KORZO LIPNO, tato spolupráce je pro vás!

Webové stránky KORZO LIPNO
Facebook KORZO LIPNO