Dukla má dalšího nového partnera – Kontejnery Vysočina

04.06.2023 / Tomáš Lysý

Jihlavský hokej hlásí další novou posilu na partnerském poli. Od nové sezony vítáme v rodině partnerů společnost Kontejnery Vysočina, rodinnou firmu, která působí na trhu od roku 2002. Zástupce firmy Oldřich Urban je obrovský fanouškem Dukly, fandí jí od dětských let pravidelně chodí na zápasy Dukly a protože je uznávaným DJ, během svého vystoupení má na hlavě často snapback s klubovým znakem. „Dukle fandím od malička a neberu jako velkou překážku dojet jí podporovat mimo Jihlavu. Když mi to čas a rodina dovolí, tak jsem v Pelhřimově byl a budu,“ povídá "DJ Olixx".

Oldřich Urban již delší čas nosil myšlenku, že by klubu podporoval. Situace s hraním mimo Jihlavu a s tím související výstavbou nové arény všechno jen uspíšilo. „Duklu podporuji tím, že chodím pravidelně na zápasy. Ale již dlouho jsem měl v hlavě myšlenku podporovat Duklu i jinak. Situace, že klub hraje v azylu, vše jen urychlila,“ dodává Oldřich Urban a kdo ví, třeba mimo partnerství bude jednou vystupovat v nové multifunkční aréně jako DJ.

„Pan Urban je fanouškem Dukly. Podporuje nás dlouho. Rozhodl se nám pomoct i finančně a stal se partnerem. Je to pro nás výborná zpráva a moc mu děkujeme,“ sděluje k partnerství jednatel Dukly Jihlava Bedřich Ščerban.

Kontejnery-vysocina.cz – pronájem kontejneru a odvoz suti

Rodinná firma Oldřich Urban působí na trhu od roku 2002 a nabízí Vám kontejnerovou dopravu, pronájem kontejnerů a likvidaci odpadů. Odvoz provádíme pomocí vozového parku značky SCANIA, maximální tonáží 10,5 tuny. Možnost odvozu 2 kusů kontejnerů v tandemu. K dispozici je Vám až 25 kontejnerů, různých velikostí a typů, které jsme schopni přistavit do druhého dne. Zprostředkováváme odvoz suti, odvoz odpadu, dovoz písku, štěrku a stavebních materiálů. Dále nabízíme služby odpadového hospodářství, veškerá technika je i v režimu ADR. Působíme v Jihlavě a v okolí, v případě domluvy i po celé Vysočině.

kontejnery-vysocina.cz

Oldřich Urban (vlevo) a Bedřich Ščerban při podpisu smlouvy. Foto: HC Dukla Jihlava