Dostaňte své jméno na dres DUKLY!

11.06.2023 / Tisková zpráva

Každý fanoušek Dukly Jihlava má šanci dostat své jméno na dres, ve kterém A tým odehraje následující sezónu. Design dresů počítá s vhodným prostorem pro umístění a třemi úrovněmi velikostí jména a příjmení. Záleží na každém z fanoušků, pro jakou variantu se rozhodne a jak viditelné jeho jméno bude.

Umístění na dres bude zpoplatněno. Nejmenší z velikostí bude za příspěvek 1.500 korun, velikost střední za 3.000 a nejvýraznější jména za 5.000 korun. Jméno a příjmení bez dodatečných informací, jako jsou tituly, přezdívky, či emotikony budou jak na domácích, tak venkovních variantách dresů. „Tento nápad jsme měli v hlavách delší dobu. Byli jsme si vědomi zájmu fanoušků pomoci klubu ve složitém období a chtěli jsme se jim za to i odměnit. Jediný důvod, proč jsme nápad drželi pod pokličkou, bylo očekávání, jak dopadnout návrhy designu dresů od našich fanoušků,“ vysvětluje okolnosti jednatel HC Dukla Jihlava Bedřich Ščerban.

Jména fanoušků by měly zdobit spodní okraj dresů a vytvoří tak zcela nový grafický prvek. Pokud bude zájem nad očekávání a překročí možnosti daného místa, bude možné jména doplnit i na rukávy. Zájemci se mohou už od dnešního dne hlásit na email: hcdukla@hcdukla.cz. Následně budou fanoušci kontaktováni a domluví se smluvní okolnosti. Uzávěrka příjmu jmen zájemců je 18. června 2023. Šéf Dukly Bedřich Ščerban uzavírá informace k akci a vyzývá k účast: „Jsme si vědomí, že nejsme první sportovní klub, který nabídl fanouškům něco podobného. Víme i o nedávné aktivitě Bohemians Praha. Myslím, že máme více společného. Nejen že máme zvířecí maskoty, ale hlavně jde o poměrně složité podmínky, co se týče stadionu, tak máme věrné a skvělé fanoušky. Věřím, že nám pomohou a odměna je atraktivní.“