IIHS podpoří dvacítka sponzorů. Bez vás by to nešlo, ví Ščerban

05.07.2023 / Redakce

Bez vás by to nešlo. Nedílnou součástí hokejového projektu jsou samozřejmě partneři. Těch je pro letošní ročník International Ice Hockey School na dvě desítky a především díky nim budou třináctiletí hokejisté mít možnost udělat ve své kariéře další krůčky.

Sponzorům úspěšného projektu by chtěl poděkovat také zakladatel a šéf IIHS Bedřich Ščerban. „Obrovsky si podpory všech našich partnerů vážíme. Bez nich bychom se na dnešní úroveň nedostali. Vypíchnout ovšem musím především Kraj Vysočina a Pelhřimovskou sportovní, díky kterým školu vůbec můžeme realizovat,“ podotýká zkušený hokejový funkcionář.

V posledním vydání Novin kraje Vysočina si projekt pochvaloval také hejtman Vysočiny Vítězslav Schrek. „Hlavním cílem akce je zlepšení hokejových dovedností s využitím tréninkových metod. Moc bych si přál, aby si hráči za ten týden vyměnili co nejvíce zkušeností s hráči z tak velké hokejové země, kterou Finsko bezesporu je,“ uvedl představitel ODS.

Partneři IIHS 2023: Kraj Vysočina, Česká unie sportu, Joma, Prádelna a čistírna Jihlava, CZ Loko, Sportshub.cz, Kronospan, Osmont, Autocentrum Bupi, Pelhřimovská sportovní s.r.o, Hokej Vysočina, eSports, Dukla Jihlava, Rodinná farma Jirásek, Warrior, i-vysočina.cz, Hitrádio Vysočina, Fotograf Martin Hanzal, SB Films, Rádio Pelhřimov, Autocont.

Děkujeme všem partnerům za důvěru!