Den Pátý: Seminář Mariana Jelínka a odpočinkový den

29.07.2023 / Daniel Lhotský

Česko-finská hokejová škola se překlopila do své druhé poloviny. Jako každý den hráči absolvovali dopolední trénink, odpoledne na ně však čekalo volné odpoledne plné zábavy s grilováním. Kemp doplnil také zajímavý seminář mentálního kouče a trenéra Mariana Jelínka, který se ve svém výkladu zaměřil na výchovu hráčů v pubertálním věku. Po semináři na ploše okolo zimního stadionu ještě neformálně diskutoval s hosty kempu na různá témata zaměřená na mentální koučink.

Dnešní den začínal jako každý jiný. Budíček brzo ráno, poté dopolední trénink a oběd. Odpoledne však bylo tentokrát o něco jiné. Na všechny účastníky čekal tradiční volný den, ke kterému se mohli připojit všichni zájemci. Od 13 hodin v Kině Vesmír v Pelhřimově vystoupil se svým seminářem mentální kouč a bývalý trenér České hokejové reprezentace Marian Jelínek. Ve svém výkladu se zaměřil mimo jiné na psychickou odolnost, tlak na výsledek nebo na typické nešvary českých rodičů a trenérů. Po konci semináře ještě Jelínek diskutoval s účastníky kempu na neformálním setkání u zimního stadionu na různá témata ohledně mentálního koučinku.

Jednatel Dukly Bedřich Ščerban představuje Mariana Jelínka.

Seminář Mariana Jelínka.

Po semináři Mariana Jelínka se všichni přesunuli k zimnímu stadionu v Pelhřimově. Organizátoři si pro všechny připravili grilování a točené pivo, z útrob zimního stadionu hrála k poslechu muzika. Pro všechny hráče si organizátoři připravili turnaj smíšených týmů v malém fotbale. Po dnešním dni se hráči vrátí v neděli opět do práce. Už v neděli odpoledne je čeká generálka na oficiální zápas kempu IIHS 2023.

Fotbalový turnaj u zimního stadionu.

Neformání posezení u zimního stadionu.

Oranžový tým oslavuje gól ve fotbalovém turnaji.

Foto: Daniel Lhotský