Den šestý: První výhra pro modrý tým

31.07.2023 / Natálie Poláčková

Po sobotním odpočinku, čekal mladé hokejisty návrat do přípravy na finálový zápas celého kempu. Dopoledne strávili jak přípravou na ledě, tak i mimo něj. Odpoledne byl v plánu zápas stejně jako i dny předtím.

Také v neděli čekal na hokejisty trénink na ledě a mimo něj. Vyzkoušeli si několik cviků, jak s hokejkou, tak i v přístupu jinému hráči. Poté se všichni vypravili na oběd a následnou pauzu. Odpoledne byl v plánu další zápas. Tentokrát už se podařilo vyhrát Modrému celku. Ten se také dostal v úvodu zápasu do vedení, po první třetině odcházel Modrý celek do kabiny s pětibrankovým náskokem. Ve druhé části pro změnu padaly branky na druhé straně a do poslední třetiny se šlo za vyrovnaného stavu - 6:6. Modrému týmu se povedlo opět odskočit o dvě branky. Bílému celku už se podařilo vstřelit pouze jednu branku. Nakonec se Modří prosadili ještě dvakrát a připsali si tak první vítězství.

BLUE – WHITE: 4. ZÁPAS, 30.7. 10:7

Blue: Kratochvíl, Zápotočný, Stejskal, Martinec, Mareš, Horký, Potač, Fink S., Fink P., Arha, Lantinen, Ruusunen, Koskinen, Peltola, Hájek, Salmi, Savikko.

White: Törnroos, Duben, Kadlec, Mäkki, Topparii, Dajč, Benc, Rantala, Fejt, Matějka, Kiviniemi, Bečka, Adam, Hadraba, Gärtner, Koldová, Tanttinen.

Branky a nahrávky: 4. Fink S. (Horký), 6. Fink S. (Fink P.), 13. Horký (Mareš, Martinec), 15. Mareš (Martinec, Koskinen), 16. Fink P. (Fink S.), 26. Fink P. (Horký, Fink S.), 51. Lantinen (Ruusunen), 53. Lantinen (Martinec), 58. Martinec, 60. Fink P. - 21. Rantala (Mäkki, Benc), 29. Bečka (Matějka, Kiviniemi), 31. Hadraba (Adam, Gärtner), 32. Rantala (Fejt, Benc), 34. Adam (Hadraba), 36. Duben, 55. Bečka (Duben)Vyloučení: 4:2. Využití: 0:1. V oslabení: 0:0. Průběh utkání: 5:0, 5:1, 6:1, 6:6, 8:6, 8:7, 10:7