3:2
(0:2, 1:0, 2:0)

Junioři v závěru utkání ztratili body ve Vítkovicích

14.09.2023

Juniorský tým zajížděl v sedmém kole na led Vítkovic a začal skvěle. Již v čase 1:16 se prosadil Jonáš Jungwirth a o 40 sekund později na něj navázal Jakub Modl. Nicméně bohužel větší počet branek již Dukla nepřidala. Domácí snížili ve 27. minutě a naději na body drželi ještě deset minut před koncem. Jenže poté vstřelily Vítkovice dvě rychlé branky a Dukla proto prohrála 2:3.
14.09.2023 17:00, DHL Extraliga juniorů - 7. kolo

HC Vítkovice Ridera

Smolka – Puchala (C), Chaloupka, Bialy (A), Kalandra, Man, Glos – Žídek, Přibyl, Krejsa – Chlán (A), Slusarczyk, Hanák – Milata, Zapletal, Tobola – Fojtík, Muroň, Saxa
3

HC Dukla Jihlava

Vejmelka – Vovsik (C), Vandas, Číhal (A), Jeletz, Mrtka, Ludvík, Topol – Báťa (A), Rauš, Coufal – Jonáš Jungwirth, Kuprijanov, Burkov – Váňa, Modl, Nosek – Šabatka, Niederhafner, Jáchym Jungwirth
2
Branky a nahrávky: 27. Slusarczyk (Chaloupka, Krejsa), 51. Přibyl (Bialy, Chaloupka), 52. Krejsa (Chaloupka, Slusarczyk) – 2. Jo. Jungwirth (Kuprijanov, Burkov), 2. Modl (Mrtka, Šabatka). Rozhodčí: Obadal, Hranoš - Bartoň, Hladík. Vyloučení: 5:8. Využití: 2:0. Diváci: 168. Střely na branku: 38:28. Průběh utkání: 0:2, 3:2.

Ohlasy trenérů

Michal Broš (HC Dukla Jihlava): Měli jsme výborný start do utkání a dali jsme dva góly v prvních třech střídáních. Dá se říct, že jsme zápas odehráli takovým způsobem, jakým bychom si představovali. Chvílemi to mělo parametry našeho maximálního výkonu a frajeři na ledě nechali všechno. Udělali jsme pár faulů, které ale nedosahují parametrů toho, co projde v u nás v Jihlavě. Kdo přijede k nám, tak nás věší po mantinelu, máme tady krosčeky u mantinelu, otřesy mozku a zlomené ruce po faulech, které nejsou odpískané. Deset minut před koncem ve Vítkovicích do zápasu zase vstoupili rozhodčí a zápas se obrátil s tím, že jsme neubránili oslabení tří proti pěti a čtyř proti pěti. Musíme na tom ale pracovat a v těchto činnostech se zlepšovat.