Vůbec nelituji, že jsem na zápasu byl. Utkání stálo za to, říká Jan Hofman

29.02.2024 / Tomáš Lysý

Jihlavští hokejisté již museli v 51. kole zabrat, což se podařilo. Zdolali Sokolov výsledkem 4:1 a zajistili si předkolo play off, do kterého půjdou z osmého místa. Zástupci společnosti Jeřáby Vysočina a ANDone vybrali ke zhodnocení zápasu Jana Hofmana, zastupitele Statutárního města Jihlavy, který dal přednost hokeji před důležitým osobním jubileem.

„Zápas byl super a jsem moc rád, že jsem na něm byl. Když jsem odcházel z domova, měli jsme se ženou 12. výročí svatby a odcházel jsem trošičku smutný. Po prvním gólu Sokolova se to umocnilo. Ale na konci hráli kluci úplně super a vůbec nelituji toho, že jsem se zápasu zúčastnil. Doufám, že to ženě nějak vynahradím, ale tento zápas stál rozhodně za to. Bylo to parádní,“ povídá Jan Hofman, který jako nejlepšího hráče Dukly vybral brankáře Adama Berana.

„Adam Beran kluky podržel. Chytal perfektně a navíc má krásnou hokejku, která ale nehrála hlavní roli, tím byl jeho um. Kluky opravdu podržel. Všichni hokejisté Dukly hráli perfektně, jako tým. On na nás udělal největší dojem a myslíme si, že si ocenění právoplatně zasloužil,“ zdůvodňuje svou volbu.

Jan Hofman hodnotí zápas Dukla – Sokolov

Autor videa: Tomáš Lysý

Nejlepší hráči zápasu a zastupitelé partnera utkání, kteří ceny předávali. Zprava Adam Beran (HC Dukla Jihlava), Richard Šedivý (radní Statutárního města Jihlava), Štěpán Pojer (Jeřáby Vysočina) a Martin Osmík (HC Baník Sokolov). Foto: Petr Palovčík