Návrat derby nebo mezinárodní soupeři. Dukla už zná rozpis letních přípravných zápasů

21.05.2024 / Daniel Lhotský

Letní příprava A-týmu je již v plném proudu a hráče brzy čekají první tréninky na ledě. Celá letní příprava tradičně vyvrcholí přípravnými zápasy, kterých hráče během letošního srpna a záři čeká celkem deset. Přípravné zápasy nabídnou širokou škálu soupeřů, kromě prvoligových a druholigových týmů čeká svěřence trenérů Ujčíka a Nekvasila i minimálně jeden zahraniční soupeř. Všechny fanoušky pak jistě potěší návrat derby Jihlava-Havlíčkův Brod. Všechna domácí přípravná utkání začínají v 17:30, začátky venkovních zápasů budeme průběžně doplňovat.

Aktuální rozpis přípravných zápasů před sezonou 2024/25

Jako každý rok i letos čeká Duklu několik dvojzápasů. Nejprve doma a poté venku se Dukla utká postupně s nováčkem z Chomutova, poté s Přerovem a také s druholigovým Táborem. Úvod přípravy navíc zpestří přípravný turnaj v Chrudimi. V semifinále Jihlava narazí na Slavii Praha, podle výsledku tohoto utkání poté vyzve buďto domácí Pardubice B nebo slovenský Spartak Dubnica.

Zatímco během loňské přípravy Dukla odehrála většinu domácích utkání v první polovině srpna, letos zahájí celou přípravu venkovními zápasy a na stadion v Pelhřimově se přesune až během druhé poloviny srpna a v září. Na závěr přípravy pak Duklu čekají dvě zajímavá domácí utkání. Nejprve se střetne v derby s Havlíčkovým Brodem a generálku na Chance ligu odehraje proti MAC Budapest Újbuda z mezinárodní Erste ligy.