Dukla nabere kurz severní Čechy

30.10.2007 / Robert Netušil

V dalším kole první ligy zajíždí hokejisté Dukly Jihlava na led soupeře. Jejich cílovým městem bude Kadaň. Na sever Čech se svěřenci trenérské dvojice Kaňkovský, Jaroš vypraví v rámci letošní sezony vůbec poprvé. Úvodní buly bude vhozeno ve středu v 18 hodin.

Dukla zrovna neprožívá nejpovedenější období. Za sebou má dvoubodové vystoupení v Havířově, selhání v Berouně a domácí porážku v prodloužení s Vrchlabím. Zejména po posledním duelu s nováčkem soutěže bylo v jihlavské kabině pořádně dusno. Trenéři měli svým svěřencům co říct.

„Já myslím, že kluci proti těm výtkám určitě nejsou imunní, ale v tomhle případě je to tak, že když se mužstvo dostane tam, kde momentálně jsme, trvá déle, než se z toho dostane,“ tvrdí jeden z jihlavských koučů Petr Jaroš.

Kadaň zatím posbírala 22 bodů a v západní skupině jí patří pátá příčka. Dukla má o dva body méně a v tabulce skupiny Východ je na tom o místo hůř. Přesto jede na sever Čech s jednoznačným cílem.

„Potřebujeme body a tudíž určitě chceme vyhrát. Pořád si myslím, že je potřeba k tomu přistupovat s větším odhodláním, srdcem a obětavostí. Pak to určitě přijde,“ je přesvědčený trenér.