Jihlavští hokejisté předváděli obleky i spodní prádlo

11.02.2008 / Eva Streichsbierová

Výtěžek z prvního reprezentačního plesu Dukly Jihlava dosáhl částky 65 000 korun. Pořadatelé už dopředu avizovali, že vybraná suma poputuje na rozvoj mládežnického hokeje v Jihlavě. (na ples dorazili i hráči A-týmu, vlevo Tomáš Ficenc, vpravo Petr Kuchyňa)

Foto k vidění zde.

Foto: Deník/Zdeněk Drla.

V rámci sobotního společenské akce se uskutečnila také dražba hokejových relikvií. Největší zájem byl o dres bývalého útočníka Dukly a ještě donedávna sportovního manažera klubu Petra Kaňkovského. Nový majitel Aleš Reiterman si ho pořídil za 8 000 korun.

Hokejku jihlavského kapitána Oldřicha Bakuse, kterou vstřelil parádní gól havířovskému brankáři Valentovi při trestném střílení v utkání 37. kola, získal hokejový fanoušek Vojta Částka za 1 500 Kč.

Zlatým hřebem večera byla módní přehlídka, do níž se zapojili i samotní hráči Dukly. Pětice Oldřich Bakus, Vladimír Říha, Tomáš Ficenc, Petr Kuchyňa a Milan Řehoř předváděla obleky a dalších pět hokejistů - Ondřej Martinka, Jiří Hanzal, Přemysl Duben, Pavel Suk a Jiří Kubát - se na pódiu objevilo ve spodním prádle.